2019. 09. 18. 1977 IV. c osztály 42 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1977 IV. c

Az 1977-ben végzett IV. c osztály szervezésében

Időpontja: 2019. szeptember 18.

Helye: Balatonlelle

Főszervező: Szabó Dezső 

 

 

 

 Balról - jobbra

Menártovics Géza, Szabó Dezső, Princz József, Tóth Iván, Lakos Menyhért, Márton Ferenc, Udvardy László,

Völgyi Miklós, Nagy László, Kocsis József, Balogh Tibor, Földesi Attila, Murár Zoltán, Dikác László, Biró Zoltán,

Diglics Gyula, Lázár Ferenc, Hajdú István

 

Néhány szó a találkozóinkról:
A 40. érettségi találkozónkat követően határoztuk el, hogy szervezünk egy többnapos, ott-alvós találkozót. Diglics Gyuszi barátunknak köszönhetően a látókörünkbe került egy balatonlellei panzió, ahol lehetőségünk volt ezt nagyon kedvező feltételekkel megszervezni. A panzió adottságai kiváló körülményeket biztosítottak, a csapat pedig nagyon jó hangulatban töltött ott egy hétvégét. Elhatároztuk, hogy ezt minden évben megtesszük. Szeptember harmadik hétvégére, 50 évre előre – de hosszabbítási opcióval lefoglaltuk a panziót. 
 
Van közöttünk horgász, aki halas étkekkel kápráztatja el a csapatot. Van kiváló autodidakta amatőr szakács, aki az igényes bográcsos, férfias eledelek mestere. Több pálinkafőző, aki a gyümölcs-sűrítményekből biztosít kóstolót. A hangulat mindig kiváló. Nincs vita, lerészegedés, politizálás, csak jókedv. Talán a Balaton túlpartján is ismerik már az évről-évre felemlegetett történeteinket.
A szervezkedést én szoktam elindítani minden évben, de nincs nehéz dolgom. A kemény mag már május-júniusban megkeres, hogy mikor is lesz az idei? Úgy tervezzük a szeptemberi elfoglaltságot. Többen is segítenek ötletekkel, javaslatokkal. Jó ilyen csapatban játszani!
 
A beszámolót készítette: Szabó Dezső
Az oldal felhelyezésre került: 2020.10.16.
 
 
 
 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.