Dóka Istvánné levelei Cserepi Erzsébetnek

«« Vissza ««

Feladó: Dóka Istvánné
Címzett: Szabó Istvánné Cserepi Erzsébet
Feladás dátuma: 2008. szeptember 19. 16:47
 
Kedves Erzsébet!
Király Csabától, a bagiszki honlapjának szerkesztőjétől kaptam meg az e-mail címedet, hogy vegyem fel Veled a kapcsolatot. Én magam is bagis voltam, s örömmel vettem az értesítést, hogy az iskola emlékeit összegyűjtő honlap megszületett.
A dokumentumokat csak a honlapot látogató volt diákoktól várhatja a szerkesztő, hogy az érettségi tabló beküldése alapján felkerülhessen az osztálynévsor, valamint egyéb fotók és írások, melyek az iskolás évek emlékeiként lapulnak a fiókban, vagy őrizzük emlékképben, gondolatainkban.
Ezért hát Téged is arra kérünk, szíveskedjél scennelt fotóidat elküldeni, akár írásos anyaggal mellékelve, hogy az osztály volt tanulói feleleveníthessék a középiskolás éveket.
Várom leveled. Üdvözlettel: Dókáné Rácz Mária

 

 
 
Feladás dátuma: 2008. szeptember 20.
Kedves Mária!
Egy osztálytársam tudatta velem a honlap létezését, és azt is, hogy a mi osztályunk hiányzik róla. Ezért írtam Király Csabának és nagyon köszönöm a gyors reagálást.
Remélem e héten sikerül a tablóképet és egy pár másik fotót átscennelni.
A mi osztályunk volt az első szakközép (mechanikai műszerész) 1964-68. évben. Mi még a régi Bagiba jártunk (Vörösmarthy u.) Németh Vilmosné, Lonci néni volt az osztályfőnökünk. A képeket majd küldöm.
Üdvözlettel: Cserepi Erzsébet
 
 
Feladás dátuma: 2008. szeptember 20.
Kedves Erzsébet!
Örülök, hogy válaszolt levelemre. Szeretettel várom a tablóképet és egyéb fotókat, amelyek a diákévek egyes mozzanatairól szólnak. Ha volt osztálytalálkozó, arról is szívesen fogadnánk néhány fotót, vagy pár sorban leírni, hogyan sikerült megszervezni és lebonyolítani, kik voltak ott, és egyéb érdekes tudnivalók az eseményről.
Várom az anyagot. Üdvözlettel: Marika

 

  
Feladás dátuma: 2008. szeptember 23.
Szia Marika!
Küldöm az ígért fotókat. Sajnos nem a legjobbak, ezeket találtam.
Egyik nyári szünidőben az osztály egy része, Balatonberényben volt egy Tsz-nél. Paradicsomot, paprikát szedtünk (6-12 óráig) szállás és ellátás fejében. Délután, – munka után -  mienk volt a Balaton. Jól éreztük magunkat az osztálytársakkal együtt töltött idő alatt.
Sajnos az osztálytalálkozókról nekem nincs képem, de talán valakinek van, majd érdeklődöm.
Nagyon köszönöm a honlap bővítését az osztályom nevében!
Üdvözlettel: Cserepi Erzsébet
 
 
Feladás dátuma: 2008. szeptember 25.

Kedves Erzsébet!
Örömmel fogadtam a küldött képeket. Ebből három helyre kerül elosztásra egy-egy kép. Úgy látom nagyon szépek. A tabló alsó sorát picit homályosnak láttam, de Király Csaba bizonyára szépen fel tudja majd helyezni a honlapra. Ha ez megtörtént, majd felhívom a figyelmedet a megtekintésre.

Miközben készítem az anyagodat a honlaphoz, olvasom a neveket, s látom, hogy Nébel Mária neve is szerepel. Őt Ruzsinszki Tiborné néven „találtam” a közelmúltban az iwiw-en, s levélváltásunk során meglepetten jelezte, hogy az Ő osztálya nincs meg. Tablójuk sincs. stb. Megírtam válaszlevelemben, hogy ezeket az anyagokat a volt diákok küldik be a szerkesztőségbe, ahogyan Te is felkerested a szerkesztőt Király Csabát. Értesítettem Őt, hogy osztálytársával, Cserepi Erzsébettel már kapcsolatban vagyunk, s - ha nem haragszol - megadtam részére az email címedet, hogy találkozhassatok a neten.
Örömmel fogadjuk a további anyagokat is.
Üdvözlettel.: Marika

 

  
Feladás dátuma: 2008. szeptember 26.
Marika, köszönöm szépen!

Már felvettem vele és néhány osztálytársammal a kapcsolatot, akik fenn vannak az iwiw-en, de sajnos a mi korosztályunkból kevesen. Lehet, hogy tudjuk majd képekkel  is bővíteni a honlapot. Addig is minden jót! Köszönet a munkátokért! Mióta tudok a honlap létezéséről, többször felmegyek nosztalgiázni egy kicsit, nagyon tetszik. 
Jó, hogy vannak ilyen ügyes, lelkes egyének, akik ezt létrehozták!

Üdvözlettel: Erzsi (Szabó Istvánné)
 
 

Feladás dátuma: 2009. május 13. 11:51
Szia Marika!
Úgy gondoltam, hogy tudatnom kell veled, a 40 éves osztálytalálkozónkról a hírt. Igaz, már tavaly kellett volna megtartani, de sajnos, aki a 30 éves találkozót szervezte /Vámosi Anna/,  tavaly ősszel meghalt. Temetésén határoztuk el, hogy kellene tartani összejövetelt, de senki nem kezdte el a szervezést, mindenki a másikra várt. Tavasszal Lonci néni betért Szigethy Csilla éttermébe, és beszélgetés során szóba került, hogy miért nem volt még osztálytalálkozó. E beszélgetés kapcsán Csilla jelezte az osztálytársaknak, hogy meg kell indítani a találkozó megszervezését. Április 15.-én, a Csilla éttermében, a Kisbajorban, Dunaharasztin tartottuk a találkozót. Úgy időzítettük, hogy Amerikából hazalátogató Bohus Bori is ott tudjon lenni. Nagyon jó volt látni egymást, 14-en voltunk. Sajnos 6 osztálytársról biztosan tudjuk, hogy már nincsenek köztünk. Akit tudtunk, értesítettünk, de sajnos mindenkit nem tudtunk elérni, azokról nem tudunk semmit. Remélem, örömmel veszed, ha átküldök szeretett tanárunkról egy pár képet. Lonci néni szinte ugyanolyan, mint volt.
Minden jót! Puszi: Erzsi     

  

 

Feladás dátuma: 2009-05-13 16:30
Kedves Erzsikém!
Nagyon örültem, hogy írtál. Jó volt olvasni soraidat, érezhető volt a lelkesedésed. Örülök, hogy megtartottátok a találkozót. Király Csabával fel fogjuk helyezni az anyagodat, csak egy kis türelmet kérünk. Bevezető mondatodra reagálva: egyértelmű, hogy az ilyen osztály szintű megmozdulásokról írni kell, s mi ezt örömmel fogadjuk. Egy 40 éves találkozó különösen nagy jelentőséggel bír.
A fotókon látható személyek nevét szíveskedjél majd megírni. (Természetesen osztályfőnököd és a Te személyed ismert. ) Ha készültek még fotók, azokat is elküldheted.
Várjuk a fényképeket, s mi – remélhetőleg rövid időn belül - felhelyezzük a honlapra. Ez már a második osztálytalálkozótok bemutatása lesz. Gratulálunk.
Üdvözlettel: Marika
  
 

 

Kedves Erzsébet!

Te, mint az osztályod egyszemélyes képviselője jelentél meg fotóiddal a szerkesztőségnél, a honlap megnyitásának első időszakában. Egy év elteltével, – a 40 éves osztálytalálkozótok kapcsán – kicsit megfogyott létszámmal, de felsorakozott mögötted az osztály. A fotóknak örültünk. Szervező munkád dicséretes. Az anyag látható a következő linkre kattintva, az Osztálytalálkozó menüpont alatt: 2009. 04. 15. 1968 IV. e osztály 40 év után  s a lap felső sorában látható kék link, a képgalériában találhatók a fotók.

1998. 10. 10. 1968 IV. e osztály 30 év után  cím alatt már bemutatásra került korábban 3 kedves fotó.

 

 
Feladás dátuma: 2009. szeptember 27.  8:49
Erzsikém!
Írtam Neked egy levelet, nem tudom, elolvastad-e már. A hat osztálytársatok nevét kérném, hogy az arcképeket felhelyezhessem az oldalra, - amiről már beszéltünk, - hogy megemlékezéseteket megjeleníthessük.
Várom leveled. Marika
 
 
 
Feladás dátuma: 2009. szeptember 27. 18:28
Kedves Marika!
Ne haragudj, nagyon sajnálom, hogy eddig még nem írtam meg neked az osztályunkból már eltávozottak neveit, a megemlékezéshez. Tavasszal megtartott osztálytalálkozó után már szó volt róla, de sajnos elmaradt.
Nehéz időszakon vagyok én is túl. Édesanyám sajnos júliusban meghalt.
Nevek a következők: Harcos Lenke, Kocsi Eszter, Sárközi Erzsébet, Sárvári Erzsébet, Tóti Szabó Margit és Vámosi Anna. A 30éves osztálytalálkozót Vámosi Anna szervezte, a 40 éveset is biztos megszervezte volna, de akkor már viaskodott a kórral, ami sajnos legyőzte őt és 2008 őszén meghalt. Kocsi Eszter nagyon korán az érettségi után 2-3 évre halt meg. Boldog menyasszony volt, esküvő előtt állt. /Tudta hogy súlyos beteg vissza akarta adni a gyűrűt, de a vőlegénye nem fogadta el, kitartott végig mellette./
Tóti Szabó Margit egy vígkedélyű, szórakozást kedvelő lány volt. Sokat jártak együtt fiatal korukban Stuhl Emmával szórakozni. Sajnos nem tudunk az érettségi utáni életükről sokat, de őrizzük fiatalkori, osztálybeli emléküket és hiányoznak nekünk. Szerintem egy nagyon jó kis osztály voltunk. Mégegyszer elnézésedet kérem, örülök és köszönöm, hogy megírod a honlapra!
Puszi: Erzsi
 
 
 
Feladás dátuma: 2009. szeptember 27. 21:18
Kedves Erzsébet!
Nem akartalak zavarni levelemmel, csak azokat a feladatokat, amelyeket elterveztem, szeretem, ha végre tudom hajtani, s tudtam, hogy csak Tőled kaphatom meg a tudnivalókat.
Előbb azonban fogadd részvétemet édesanyád halála miatt. Július bizony még nem régen volt, biztosan tele vagy fájdalommal. Betegségben, vagy váratlanul halt meg? Ha nem zavar a kérdés, szeretettel olvasom soraidat. Az én apukám is, - aki 87 éves volt, és 5 éve itt lakott nálunk, Rácalmási otthonunkban - március 21-én sajnos feladta a harcot, meghalt. Tehát tudom, hogy fájdalmas a szülők elvesztése, még akkor is, ha már idős korban voltak.
Erzsikém! Hamarosan felhelyezzük az osztály megemlékezését.
Búcsúzom. Vigyázz magadra! Puszi: Marika
U.i.: Köszönöm leveledet. Látod a bagis elhunyt osztálytársak emléke és a szüleink elvesztése miatti bánat összekapcsolódik a hétköznapjainkban.
 
 

Feladás dátuma: 2009.09.30. 18:04 

Kedves Marika!

Részvétem, nagyon sajnálom, hogy neked is ilyen fájdalmat kellett átélned. Méghozzá, egyszerre két nagyon szeretett, családtag hagyott itt téged. Nagyon nehéz idő lehetett ez neked is. Tudja az ember, hogy ez az élet kereke, hogy beteg, meg idős már, de akkor sem lehet felkészülni erre, hogy már nincs többé.

Sajnos, édesanyám igen beteg volt. Május óta, hol egyik kórházba volt, hol egy kis ideig otthon, hol újra másik kórház és így ment ez míg szegény július 23.-án 84 évesen meg nem halt.

 

Szerkesztői kiegészítés!

Erzsike levele alapján megemlékező oldal készült a  Megemlékezés Elhunyt osztálytársainkról 1964-1968 IV. e link alatt. Dícséretes Erzsike szeretetteljes megemlékezése osztálytársairól.

 

 

Üzenet küldője: Szabóné Cserepi Erzsébet

Marikám!
Nagyon szép megemlékezést készítettél elhunyt osztálytársaimról. Győnyörűek az idézetek is.
Osztályunk nevében is köszönet érte!
Minden jót! Puszi: Erzsi
 
 

Szerkesztői kiegészítés!

A szerkesztőség örömmel fogadja a kedves szavakat, s Erzsikének mi is köszönetünket  fejezzük ki, amiért szívügyének tekintette, hogy a honlapon minél több emlékkép jelenjen meg az 1968 IV e-ben végzett  osztályról.

 

 

Feladás dátuma: 2009.10.14. 16:58

 
Kedves Marika!
Lonci néni mondta,hogy nincs számítógépe ő már nem ismerkedett meg az új technikával. Igen ő is tud a bagis honlapról. Valami emlékkönyvet említett, hogy készült vagy készül amihez ő is besegített, ha jól tudom.

Marikám! A Bagi tanárainak pontosításához  szeretnék egy pár infót megírni, hogy mit is tanítottak nekünk. Mellékelem.

Lehet, hogy majd írok egy pár sort a mi szakmai gyakorlatunkról, hisz a mi osztályunk volt az első mechanikai műszerész szakközéposztály a Bagiban. Csaba is írta anno, hogy szívesen venné, de le kell mélyen ásnom az emlékezetembe már rég volt sok mindenre csak halványan emlékszem.
Igen Lonci néni mesélte, hogy a mi ballagásunk után nem  sokára, mivel utána már vegyes osztályok lettek, és át is költöztek a Kossuth utcába, utána a Bagit otthagyta és átment tanítani a Kossuth gimnáziumba. A mi iskolánkból pedig Varga Jenő Közgazdasági Szakközépiskola lett.
No egyelőre ennyit. Minden jót!
Puszi : Erzsi
 

 

Feladás dátuma: 2009.10.14. 20:53

 

Kedves Erzsikém!
Nagyon köszönöm a beigazoló mondatokat Lonci nénivel kapcsolatban.

Az Emlékkönyvet Kökény Sándorné Kalmár Veronika, a Bagi Ilona Leánygimnázim 1950 IV. a osztályban végzett diákja készítette, aki valójában az iskolaalapító Kalmár család egyik tagja. Ha az iskolatörténet elejébe beleolvasol, akkor ezt pontosabban megtudod.
Erzsikém!
A tanári adatok kiegészítéseit örömmel fogadom. Hamarosan átnézem, és a hiányzó adatokat a helyére teszem. Ez remek együttműködés. Majd - ha ráérsz, leellenőrizheted, nem tévesztettem-e.
Ha a Csaba féle kérésre megpróbálsz egy összeállítást készíteni, azt szerintem az Idézetek levelekből c. oldalra lehetne felhelyezni. Ha elkészültél, majd jelentkezz. Örömmel várom.
A küldeményedet is nagyon köszönöm, szép és érdekes munka.
Puszi: Marika

 

 

Feladás dátuma: 2010-04-21 16:11
 
Szia Erzsébet!
Köszönöm baráti küldeményed.
Szeretnék egy tájékoztatót küldeni Neked a honlappal kapcsolatban.
Gáspár Magdolna, az 1964 IV. b osztály volt diákja küldte nekem a levelét, melyben írta, hogy az ő testvére az 1968 IV. e osztályban érettségizett, Gáspár Gabriella, aki sajnos 2007-ben meghalt.
Testvérkapcsolatukat bemutattam a Mozaikok_Érdekességek menüpont alatt, valamint a Veled összeállított Megemlékezés oldalon beszúrtam Gabriella fotóját. Ti még talán nem tudtatok e szomorú hírről, nem tudtátok, miért nem jelentkezett az osztálytalálkozón. Tekintsd meg a plusz beillesztést!
Üdvözlet: Marika

  

 

Feladás dátuma: 2010-04-23 14:57
 
Kedves Marika!
Nagyon szépen köszönöm az értesítést, de sajnos lesújtott a szomorú hír.
Egy igen kedves osztálytársunkkal megint kevesebben lettünk. Valóban egyikünk sem tudta, akikkel találkoztunk, hogy Gabi már nincs közöttünk. Jobb lenne még abban a hitben lenni, hogy nem értük őt el az osztálytalálkozói meghíváskor.
Köszönöm, hogy a honlapot is kiigazítottad, reménykedem és nagyon szeretném, ha egyhamar itt nem kellene módosítani. 
Köszönöm az osztály nevében is, örülünk, hogy van, aki szívvel, lélekkel munkálkodik a sokunk által látogatott honlapon.
Minden jót! Üdvözöllek: Erzsi
 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Címzett(ek):Szabó Istvánné Erzsike
Feladás dátuma: 2010. június 20., 17:59
 
Szervusz Erzsike!
Képzeld! A közelmúltban a Kossuth Gimnázium honlapján nézelődtem, mert dr. Bayer Istvánról kerestem írást, meg is találtam, egy szép életrajzot, melyet fia, Bayer József állított össze.
Ahogy ott nézelődök, hát Lonci néni nevét látom meg, mint kiemelt tanárt, akiről az igazgató írt méltató beszédet, mégpedig az aranydiploma átvétele alkalmából, ami 2005-ben volt.

Ezt az oldalt  Az iskola diákjai a neten menüpontban helyeztem fel, a tanárnő
lánykori nevével, mint volt diákról internetes ismeret. (Mint az iskola tanára a neten, már korábban készítettem egy írást Róla.)
Gondolom, hogy tudtatok már erről. Megköszöntöttétek ez alkalomból Őt?
Ha közelebbit megtudsz róla, írj légyszíves.
Ha van kedved, nézd meg az írást.
Puszi: Marika
U.i.: A közelmúltban kézhez kaptam a Bagi Emlékkönyvet, s abból sok írást merítettem már, főleg a korábbi időkből. Nagyon szép visszaemlékezéseket találtam, melyeket a Tantestület, Akkor és most_köszönet tanárainknak, az iskola alapítókról az elhunytak megemlékezését jegyeztem be, és még néhány szép gondolatot.

 

  

Üzenet küldője: Szabó Istvánné Cserepi Erzsébet
Címzett(ek): Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2010. június 23., 17:43
 
Szia Marika!
Köszönöm a figyelem felhívásodat az újabb írás honlapra helyezéséről. Sajnos nem tudtam és szerintem a többiek sem, hogy Lonci néni 2005.-ben aranydiplomát kapott. Így sajnos köszönteni sem tudtuk. Az osztálytalálkozón sok mindenről beszéltünk de erről nem esett szó. Nagyon megérdemelte, én a mai napig is csak tisztelettel, hálával gondolok Rá. Sok mindent köszönhetek a mai napig is neki, többek között a versek és olvasás örömét, amit sikerült az én gyermekeimbe is átörökítenem, akik szintén szeretnek olvasni.
Marika neked meg sok köszönet az áldozatos munkádért, melyhez jó egészséget kívánok!
Puszi: Erzsi

 

Feladás dátuma: 2010 augusztus 8., 21:38 
 
Kedves Erzsikém!
A legutóbbi küldeményedet azt hiszem nem volt módomban megköszönni, valamivel éppen nyakig voltam elfoglalva.
(Na mivel, a Bagival!) Szóval most ezúton köszönöm.
Most azért kereslek, mert megnyitottunk a honlapon egy új almenüt, a Mozaikok-ból kiindulva, "Kell még egy szó..." - Pesterzsébet - szülőhazánk címmel, ahova ha belépsz, találsz két kék linket, amiből a másodikat, ha megnyit egy új oldalt kapsz. Itt fogjuk bemutatni a régi diákok azon írásait, amelyek Pesterzsébethez kapcsolódó emlékeiről szólnak.
Nem tudom, hogy Te ott élsz-e, ha igen, ha nem, - az iskolaidő éveiben akár - milyen emlékeid fűződnek a XX. kerülethez, Pesterzsébethez. Én megfogalmaztam, nekem mit jelent Erzsébet, visszatekintve, erre várunk leveleket, és talán egy fotót, ami a leírt témához a legjobban kapcsolódik.
Címem a régi.
Várom leveled. Remélem otthon minden rendben.Puszi: Marika
U.i.: Felvettem a kapcsolatot Lonci nénivel. Már volt egy pár levélváltásunk.
 
 

Feladás dátuma: 2011-12-23 20:40

 

Kedves Erzsike!
Nagy örömmel fogadtam karácsonyi üdvözletedet. Köszönöm. A napokban, mikor beugrottam az iwiwre, láttam, hogy születésnapod volt éppen jelölve, de akkor nem tudtam megállni, de gondoltam Rád.
Most szeretném megjegyezni, hogy a honlapon nyitottunk egy új menüpontot. Beköszönő a címe, a menüoszlop felett külön álló táblácska.
Most itt megírom a linket, amire ha itt a levélen rákattintasz, megnyílik a főoldal. Ott látod majd a még rövid névsorban most elől a neved, ahova beillesztettem a Te kedves karácsonyi üdvözletedet a szép képpel. Sajnos a pps, ami csodálatosan szép, az eddigiek között - amiket kaptam - nekem most ez a kedvenc, fel akartuk tenni Király Csabával, hogy ott is megnyitható legyen, de végül - valószínűleg a rendszergazda - tájékoztatott bennünket, hogy sok tárhelyet foglal, ezért nem került fel..
De Csabának is nagyon tetszett.
Most én is küldök Neked egy képeslapot, mert még néhány üzenetem elmaradt, mivel keresgélni kellett a címeket.
Puszi: Marika

   

 

Feladás dátuma: 2011-02-09 21: 41
 
Szia Erzsikém!
Köszönöm a küldeményedet. Megérezted, hogy Rád gondoltam.
Én úgy emlékszem egyszer azt írtad, hogy Király Csabának ígéretet tettél, a gimnázium és szakközépiskola átmenetéről szóló kisebb leírásra vonatkozóan. Ez most aktuális lenne.
Pontosabban a gyakorlati oktatás főmenüt megbontottuk Gimnázium és Szakközépiskolára. Ha bemész a honlapra, megtekintheted. A gimnáziumban van négy év időszakából egy-egy kis apró leírás. Az én emlékeim is kicsit röviden, hiányosan kerültek rögzítésre, mert még lenne miről írni, de nem pontosak az emlékképeim, további segítséget pedig még nem kaptam. Te a 68e osztályról akkor most egy rövid bemutatót tehetnél, ha van mellékelni való fotó, az is beilleszthető lenne. Tehát a gyakorlati oktatásról van szó.
Remélem, válaszolsz. Várlak! Puszi: Marika
 

 

Feladás dátuma: 2011-02-10 17: 08
 
Kedves Marika!
Igen, valóban ígértem, hogy a mi osztályunk gyakorlati oktatásáról írok majd egy kis összeállítást. Visszaemlékezéseimben nem vagyok biztos (nem egy-két éve volt sajnos) megpróbálok megerősítést kérni az osztálytársaktól. Pótolni fogom az elmaradt ígéretemet.
Remélem a körülményekhez képest jól vagy. Nemsokára jön a tavasz és akkor a mi kedvünk is jobb lesz.
Minden jót! Puszi: Erzsi

 

 

Feladás dátuma: 2011-02-10 17:43
 
Kedves Erzsikém!
Köszönöm válaszleveledet. Igen, ezekkel az emlékekkel - hozzád hasonlóan - szűkében vagyok. Én is készítettem egy rövidke oldalt, de én is várom osztálytársaim kiegészítését. Egyik leányka skypon most bővítette a témát, de még mindig lenne miről írni.
Szóval nem kell nagy részletesség, csak akár egy-egy felvillanó kép. Esetleg ki volt a tanár, az oktató, volt -e valami momentum, ami ehhez köthető.
Azon kívül a Diákévek összevont anyagát megpróbálom bontani táborra, kirándulásra, klubdélután, ballagás. Ezek után nem sok minden marad ebben a menüpontban. Ha tudnál küldeni esetleg néhány mondatos visszaemlékezést, ami az osztály egészére, vagy akár csak a Te érzelmedre vonatkozik, azt még megküldhetnéd nekem. Bár, korábbi leveleidből még lehet, hogy két-három mondatot be tudok fordítani ahhoz a témakörhöz.
Tehát Te is egpróbálhatsz néhány mondatot magad is összehozni.
Várom kedves leveled. Puszi: Marika

 

 

Feladás dátuma: 2011-02-17 12:52
 
Kedves Marika!
Küldöm a kicsit késett ígéretemet, ezt tudtuk többen felidézni a gyakorlati oktatásunkról. Lehet, hogy egy kicsit hosszú, de te majd, a honlapra tehetővé alakítod, amit ezúton is nagyon köszönünk.
Az én sógornőm Cserepi Károlyné, szül. Pataki Magdolna is ide járt a Gimnáziumba, utánunk egy évvel végzett, szintén szakközépiskolai osztályban. Ő 1969-ben a IV. e ben érettségizett. Az érdekességek menübe - ha gondolod - felteheted.
Mindent köszönök. Puszi: Erzsi
  
 
Feladás dátuma: 2011-02-17  13:04
 
Drága Erzsikém!
Nem késtél az ígéreteddel, inkább azt mondhatom, nagyon jó dolog, hogy mindig számíthatok arra, amit megígérsz.
Köszönöm az együttműködésedet osztálytársaiddal.
A leírásban megnevezett 4 tanár a honlap tanári sorában fenn vannak. Azt kérdezném pontosítás céljából Tőled, hogy ezek a tanárok tehát iskolai dolgozók voltak, s nem vállalati dolgozók? Ha nem tudod biztonsággal, nem probléma.
Az Érdekességek menüpont alatt bemutatom a kettőtök kapcsolatát.
Köszönöm leveled. Puszi: Marika
 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Erzsikével történt újabb levélváltásunk kapcsán a következő oldalakat nyitotta meg szerkesztőségünk:

Gyakorlati oktatás_Gimnázium menüpont alatt  Szakközépiskolai gyakorlatok  - Cserepi Erzsébet 1968/e címmel, és a

35  Cserepi Erzsébet és sógornője, Pataki Magdolna címmel a Mozaikok_Érdekességek menüpont alatt.

Korábbi levélben említett bontás megtörtént a Diákévek menüpontban. Ezek után szerkesztőségünk az iskolaéletről kapott fotókat az alábbi oldalakon helyezte fel:

Diákévek: 1964-1968 évfolyam, e osztály

Ballagás: 1968 IV. e

Klubdélután: 1968 IV. e szervezésében

Osztálykirándulás: 1968 IV. e osztály

Táborozás 1968 IV. e - Cserepi Erzsébet

 

 

Feladás dátuma: 2011-02-18 19:58
 
Szia Marika!
Megnéztem az oldalt, köszönöm szépen.
Valamelyik nap is nézegettem a honlapot és láttam, hogy már szét volt bontva a diákévek, így minden a helyére került. 
Az előbb írt a Varga Ili is nekem, hogy írt a Bagi vendégkönyvébe. Mindenki elismerően ír a ti áldozatos, lelkes munkátokról. Köszönet érte!
Puszi: Erzsi
 

 

Szerkesztői kiegészítés!

A Beköszönő- menüpont oldalán felhelyezésre került Erzsébet üdvözlete is: Wlassics Ági, Cserepi Erzsébet és Pelsőczi Éva - 2011. április 22-23. Köszönjük a szerkesztőség és az iskolatársak nevében.
 
 
Üzenet küldője: Szabóné Cserepi Erzsébet
Feladás dátuma: 2013. március 3. 16:12.
 
Kedves Marika!

Én már nagyon várom a tavaszt, biztos te is. Addig ebben gyönyörködök. Sokszor puszillak: Erzsi

 

 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2013. március 3. 18:38
 

Drága Erzsikém!
Köszönöm. Ezt a tavaszi dallamot már ismerem, de minden aktualitáskor jól eső érzés hallani. A képek pedig újak, szépek, hangulatos volt, végignéztem.
Nem tudom, tudod-e, tavaly szeptemberben a pesterzsébeti diáklány, aki Dunaújvárosba ment férjhez, majd Rácalmásra költözött családjával 1982-ben, most, 2012 őszén Fülöpházára költözött, egy tanyára. Igen, öregségemre tanyasi lány lettem. De jól érzem magam. Van néhány állat a ház körül. Lányomék vették a tanyát, s kérték, jöjjünk le férjemmel, ezáltal segítünk nekik a beindulásra, s talán nekünk is jót tesz a kis változás.
A napokban Csaba mondta, mutassam be a tanya képeit. Így kérésére készítettem egy oldalt Rácalmással indulva. Ha akarod, megnézheted.  Nyugdíjas évek
Te is küldhetsz néhány képet a jelen időszakodból, - életképet - ha szívesen bemutatnád.
Örülök, hogy mostanában a Facebook-on gyakran "találkozunk". Szeretettel búcsúzom, és köszi, hogy felkerestél leveleddel.
Puszi: Marika

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.