Dóka Istvánné levelei Dr. Jákó Zitának

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]

Címzett(ek): Jákó Zita [Zitababa]                   
Feladás dátuma: 2009. február 21. 7:18   
Kedves Zita!
Elnézést kérek, hogy ismeretlenül írok levelet. A Bagi Ilona Leánygimnáziumban 1966. IV. e osztályban érettségiztem. Látom, Te is bagis voltál, csak egy kicsit korábban végeztél.
A Gimnázium egyik volt tanára, Király Csaba nyitott egy honlapot (bagiszki.hu) az iskolai emlékek számára. Ehhez várjuk a volt tanulók, diákok, vagy tanárok emlékeit fotóban, írásban.
A Ti osztályotoktól még nem kaptunk érettségi tablót, ami nagyon fontos lenne.
Bayer Éváról vannak ismereteink, Dobray Gizella családja is küldött fotókat, de érettségi tabló még nincs. Ha van egy kis időd, szívesen fogadnánk a Te emlékeidet is, melyeket Király Csaba felhelyezne a honlapra.
Várom kedves válaszodat: Dókáné Marika
           
 
Üzenet küldője: Jákó Zita [Zitababa] (290) Üzenek
Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Feladás dátuma: 2009. február 21., 21:52
 
Kedves Mária!
 
Örülök, hogy megkerestél. Természetesen megőriztem a tablót, és van néhány amatőr fotó a ballagásunkról is. Megpróbálom előkeresni a használható emlékeket. Ha kapok egy e-mail címet, akkor rövid időn belül elküldöm. Talán marad valami emlék utánunk.
Üdvözlettel: Jákó Zita  
 
 

Feladás dátuma: 2009.02.24. 16:46 

Kedves Mária!
Ígéretemnek megfelelően küldöm a fotókat. A képek számszerű sorrendjében írom a feliratokat. Remélem sikerül a párosítás. Tehát mi vagyunk az 1957- 1961 évf. IV. b. osztálya.
Üdvözlettel: Jákó Zita , Vámosi Judit  segítségével
U. i. Kérlek, jelezd, ha megkaptad.
 
 
Feladás dátuma: 2009.02. 24., 17:46     
Kedves Zita!
Megérkeztek a fotóid, nagy örömmel fogadtam. Hamarosan elvégzem a szöveggel való azonosításokat. Nagyon értékes képek, a tablótok gyönyörű.
A honlapon eddig írás van Dobray István (a web lapon az azonosítás "y"-al történt, azzal működik a kereső) tanár úr részére díszpolgári cím odaítéléséről, Józsa Ilonáról Gocklerné egyik levelében olvashatunk, valamint Megemlékezés tanárainkról c. menüpont alatt . Most készül Dobray István temetéséről is az emléklap.
Ha valamelyik tanárotokról szeretnétek írni néhány sort, annak is örül a honlap szerkesztője, Király Csaba, akár az "Idézetek levelekből" c. menüpont alá, vagy egyéb diákkori emlékekről szóló menüponthoz kapcsolódóan, szívesen fogadja az írásokat, fotókat. 
Üdvözlettel: Marika  
  
 
Feladás dátuma: 2009. március 1. 17:39    
Kedves Zita!
Talán már nézelődtél a honlapon. Felhelyezésre kerültek  a        Ballagásról    és az      Osztálytalálkozóról     készült fotók.

Amiért írok, az a kérdés, hogy van e ellenvetésed arra vonatkozóan, hogy az iwiw-es fotóidból egy oldalt nyitottunk neveddel az Akkor és most, illetve Régen és ma menüpontok alatt. Nem tudom, Király Csabának volt -e ideje ez ügyben netán megkeresni Téged. Ha nem, akkor én várom a válaszodat.
Üdvözlettel: Marika     
 
 

Feladás dátuma: 2009. március 1. 17:58

Kedves Marika!
Nem keresett meg, de nincs ellene kifogásom, hogy feldolgozzátok a képeimet. Nagyon kreatívak vagytok. Megnézegettem, és tetszik, amit csináltok.
Üdvözlettel: Zita      
 
 
Feladás dátuma: 2009.03.17. 11:06
Kedes Marika!
Kérésedre küldöm a választ, a Bertényiné által megküldött ballagási fotókon látható személyek megnevezését, illetve a már általatok történt bejegyzések kiegészítését.
1. B.É, D.G., Végh Ilona
2. Dobray István, B.É.
3. Bayer Éva, D.G., Végh Ilona    /a háttérben nem tudom ki van/
Üdvözlettel Zita
 

 

Kedves Zita!

A szerkesztőség megköszöni az értékes képanyag beküldését, külön örömünkre szolgált a Mozaikok címszó alatt beillesztett anyaghoz a Baráti Kör találkozójáról készült fotók megküldése.

 

A jövőben is szívesen fogadjuk az iskolával, diákokkal vagy tanárokkal kapcsolatos  emlékeid bemutatását, esetleges újabb információidat. A diákévekről és a ballagásról készült összeállítások a személyes bemutatkozó oldalról kiindulva - Akkor és most_Régen és ma - folyamatában is megtekinthetők a kék linkek segítségével.

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.