Dóka Istvánné levelei Gregász Tibornak

«« Vissza ««

 

From: Gregász Tibor [mailto:wojtek69@freemail.hu]
Sent: Wednesday, January 02, 2008 10:44 AM
To: Király Csaba
Subject: láttam a honlapot
 
Kedves Tanár Úr!

Jártam a honlapon! Fantasztikus, hogy ez így létrejött.

A tablónk fent van, így az nem jelent problémát!
Tényleg van sok fotóm az 1983-87-A osztály (Takács Gyuláné ofő.) szemszögéből. Mivel én készítettem a tablónkhoz a fotókat a tanárokról is, visszakereshetők itthon az egyedi képek.

Nem sikerült a honlapról közvetlen észrevételt küldenem, így ezt ezen a csatornán teszem meg. Bármilyen ügyben a Tanár Úr számára személyesen is elérhető vagyok.

Üdvözlettel:  Gregász Tibor

 
 
Címzett: : Gregász Tibor
Feladó: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2009-10-29 8:03
 
Kedves Tibor!
Dóka Istvánné vagyok, a honlap szerkesztőségében dolgozom. 2008. januári dátummal találkoztam az Ön levelével, melyben megkereste az iskola honlapját. A szerkesztőhöz címzett kérése - osztálynévsorra vonatkozó kiegészítés és korrekció tárgyában - teljesítésre került. A honlap szerkesztősége szeretettel várja minden volt diák iskolai emlékeit írásban, fotókkal, hogy felhelyezhessük, mindnyájunk örömére, emlékezni együtt a középiskolás évekre.
Ezúton szeretném kérni, hogy küldjön e címre olyan anyagokat, melyeket Ön szeretne megjelentetni, régi iskolai és mai, felnőtt kori történésekről, szép emlékekről. Javaslom, tekintse meg most a honlapot, s nézze végig a menüpontok szerinti témákat.

Várom válaszát.
Üdvözlettel: Dóka Istvánné sz. Rácz Mária, a Bagi Gimnázium egykori diákja

 

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Gregász Tibor
Feladás dátuma: 2010. január 27., 22:30
 
Kedves Tibor!
Előző év októberében küldtem Önnek egy levelet a bagis honlap szerkesztőségéből. Immár elmúlt két éve, hogy Ön felkereste a honlap "megalkotóját" Király Csabát, és az iskolaévekhez kapcsolódó fotók átküldését jelezte. Ezek sajnos - tudomásom szerint - nem érkeztek meg, s én sem kaptam választ levelemre, melyet Király Csaba kérésére küldtem Önnek. Én ugyanis az Ő munkáját segítem ezzel.
Látom az Adatlapján, hogy tanár-ember, gondolom, hogy akkor még inkább tisztában van azzal, hogy egy iskolai honlapon az elmúlt diákévek emlékeinek gyűjtése, rögzítése milyen nagy jelentőségű.
Ön is írhatna visszaemlékezéseket a diákévekből, és esetleg bemutathatná - fotókkal mellékelve - hogyan sikerült elérni az érettségitől elindulva a kitűzött célt, mely területen megtalálta érdeklődésének megfelelő munkát, s a munka örömét.
Ha nincs rá ideje, vagy úgy gondolja, mégsem kívánja megosztani a honlap látogatóival az Ön emlékeit, akkor szíveskedjék egy válaszlevélben ezt megírni. Ha viszont máris tudna küldeni néhány fotót a honlap számára, akkor azt örömmel fogadjuk.
Előre is köszönjük. Üdvözlettel: Dókáné Rácz Mária
 

 

 

Üzenet küldője: Gregász Tibor
Feladás dátuma: 2011-02-10 18:38
 
Kedves Mária és Kedves Király Tanár Úr!
Mivel a saját szórakoztatásomra nem vagyok nagy internet rajongó, így csak most sikerült igazán belefeledkeznem a honlapba (honlapunkba). Elképesztően gazdag. Gondolom szakmailag is rendben lehet, de a leginkább az a lelkesedés süt belőle, ahogy létrehozták és gyűjtötték és beleélték magukat a nosztalgia és érdeklődés érzésébe rántva az érintett olvasót.

Még nem tudom, hogy milyen vezérfonal mentén és hova, de rengeteg írnivalóm lenne. Sajnos a szabadidőm hiánya néha el szokta sorvasztani a tetteimet, de majd igyekszem, hogy a napi rutin mellett a múltammal is törődhessek. (Első hőstettként írtam a vendégkönyvbe 50-es rajtszámmal.)
Szerencsére barátom - Kozári Ákos - folytán a képeim végül eljutottak az oldalra, és meghatottan láttam a kommentárokat és hivatkozásokat a legkülönbözőbb helyeken előkerülő fotóim körül.
Ha időnként emlékeztetne a lelkesedésemre, nem venném terhes zaklatásnak.
Üdvözlettel! Gregász Tibor

 
 
Feladás dátuma: 2011-02-10  18:50
 
Kedves Tibor!
Ne tarts türelmetlennek, várom jelentkezésed.
Csaba
 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2011-02-10 23:51
 
Kedves Tibor!
Köszönöm a beérkezett válaszlevelet, a honlapon is elolvastam a vendégkönyvi bejegyzését. Köszönöm a magam nevében is. Örömmel fogadjuk az eljuttatott fotók után írásos emlékeit is, amennyiben szabadideje engedi.
Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

Szerkesztői kiegészítés!

Gregász Tibor fotóit Kozári Ákos küldte meg, a szerkesztőséghez, melyeket a következő menüpontok alatt helyeztünk fel:
Diákévek menüpontban 1983-1987 évfolyam, a osztály
Szabadidő_Iskolanap oldalán Iskolanap 1987 IV. a - Tanulmányi verseny
Ballagásról emlékképek 1987 IV. a
Gyakorlati oktatás a szakközépiskolában – főoldalon két fotó és az alábbi menüpontokban:
Műszerész gyakorlatok III. évfolyamon

Köszönjük Tibornak, hogy fotóival hozzájárult a honlap tartalmának bővítéséhez.

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.