Dóka Istvánné levele ifj. Pataki Ádámnak

«« Vissza ««

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): ifj. Pataki Ádám [Ádi]
Téma:  Középiskolás évek 
Feladás dátuma: 2009. október 29., 00:05
 
Kedves Ádám!
Elnézést, hogy ismeretlenül megszólítom. Bár még anyukájától nem kaptam válaszlevelet, de azt gondolom, nem tévedek, hogy Ön Magdika, - az én volt osztálytársam - fia. Azt az információt  kaptam, hogy Ön is a Bagi Gimnázium jogutódjaként, a Szakközépiskolában végzett középiskolai tanulmányokat.
 
Király Csaba, az iskola volt tanára nyitott egy honlapot a volt Bagis diákok számára, hogy a középiskolás évek emlékeit összegyűjthessük.
Az Ön osztályának érettségi tablóját már felhelyeztük a honlapra. Király Csaba bemutatta nekem, hogy egyik osztálytársa már küldött egy levelet a szerkesztőségbe 2008 januárjában, tájékoztatásul közölte, hogy vannak fotói, melyeket szívesen elküldene a honlapra történő felhelyezés céljából.
Megkérném Önt, - amennyiben ideje engedi és volna kedve hozzá, tegyen Ön is egy kis visszaemlékezést ezekre az időkre. Tanáraira, osztálytársaira emlékezvén néhány sort szívesen fogadnánk, esetleg fotókat azokból az évekből, valamint a jelen időszakból is szívesen fogadnánk.
Ha megnézi a bagiszki.hu weblapot, a menüpontok elárulják azokat a témákat, amelyről már készültek írásos anyagok.
 
Szeretettel várjuk jelentkezését.  
Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Pataki Ádám még nem tudott bejelentkezni a honlapra, de remélhetőleg eljön az az idő, amikor majd megmutatja magát az érettségi utáni időszakból. Majd, ha a dolgos hétköznapok közben egy kis pihenő alkalmával módjában lesz feleleveníti emlékeit.

Addig - itt a honlapon - az ifjúkori fotó őrzi emlékeit.

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.