Szatmári Éva levele Dóka Istvánné részére

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Szatmári Éva

Feladás dátuma: 2019-08-06 17:59 

 

Kedves Mária! 

Örömmel olvasgatom visszaemlékezéseket régi iskolámról. 1961-ben érettségiztem, és az osztályunk érettségi tablója nem szerepel a többi között. Csatoltan elküldeném a felvételt. Szeretném, ha segítenél abban, hogy a 1961-ben érettségizettek kiegészítéseként a mi tablónk is szerepelhessen a többieké mellett. Segítségedet előre is köszönöm!
Üdvözöllek: Szatmári Éva 1957-1961 IV. E oszt.
szatmari.eva43@gmail.com
+36/70/2125251
 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné 

Feladás dátuma: 2019-08-07 8:32

 

Kedves Éva!   

Nagy örömömre szolgált, mikor a levelezőmben a Bagi Ilona gimnáziummal kapcsolatos jelzést olvastam. A 2007-től megkezdett honlap anyagainak feltöltése immáron 12 éve folyik. Ha az iskolatörténet c. menüpontba beleolvasol, akkor láthatod a honlap megalapítójának személyét és átélt gondolatait az iskola és diákjaival kapcsolatosan - az intézmény azon időszakából, mely idő alatt Ő, Király Csaba ott, a Szakközépiskolai osztályok gyakorlati oktatásában tevékenykedett.

Ha van időd, érdemes belekukkantani a különböző menüpontok tartalmába, - mert én, aki 1966-ban végeztem a Gimnáziumban, tanúsíthatom, - a rengeteg anyag feldolgozása során megismert minden egyes írás és fotó nagyon mélyreható érzéseket tud kiváltani. Hiszen eleve a fiatalságunk meghatározó 4 éve látható itt, akár szép emlékek, akár néha talán nehezebben fogadott történésekről van szó. Igyekezni fogok, hogy a tablóképetek mielőbb felkerüljön a honlap oldalára. Addig pedig Te is készülhetsz esetleg még olyan küldeményekkel, írásos vagy és fényképes emlékekkel, melyek az ott töltött évek emlékeit örökítik meg. Esetleg megírhatod, melyik volt osztálytársaddal van kapcsolatod. Majd jelentkezem.

Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.