Fazekas László levele Király Csaba tanár úrnak

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Fazekas László

Küldés időpontja: 2018. március 16.

 

Tisztelt Király Csaba Tanár Úr!
Véletlen fedeztem fel az interneten a Bagi Ilona Szakközépiskola honlapját.
Nem tudom, jó helyre megy az üzenetem vagy nem. Kérem, ha igen, válaszoljon nekem.
1980 IV. c-ben végeztem és semmi hírem nincs tanáraimról, csak akiket azon az oldalon olvastam,

akik már nincsenek köztünk. Tanár Úr engem nem tanított, csak helyettesítésnél találkoztunk.

Keresném osztályfőnököm és többi tanáraimat, ha tud segíteni!
Köszönettel: Fazekas László

 

 

Válaszlevél küldője: Király Csaba

Feladás dátuma: 2018. március 16.

 

Kedves Laci!
Örömmel olvastam leveled, hiszen több társadra emlékszem még ennyi év után is. Sajnos, osztályfőnöködről nincs információm. Közvetett úton tudnék segítséget nyújtani, kérdéses azonban eredményessége. Tavaly nyáron Böki temetésénél találkoztunk utoljára volt kollégákkal, diákokkal. Két-három telefonszámot, címet küldhetnék el, akiken keresztül talán eredményesen kutakodhatsz.
Váczi György címét ismerem, Dr. Gockler tanárnő telefonszámát, Deák tanárnő e-mail címét adhatom meg, akik talán segítségedre lehetnek. Bokor Levente e-mail címét megtalálod a Vendégkönyv 26. bejegyzésénél. Dr. Takács Gyulánét Deák tanárnőn keresztül érheted el, illetve Őt segítette ki volt osztályfőnököd, mikor Moszkvába ment dolgozni.
Ha a weblap tartalmát jobban megismered, talán több információhoz jutsz.

Kérlek, írd meg egy pár sorban, mivel foglalkozol napjainkban.
Ha válaszolsz, nonimus13@gmail.com -on hamarabb elérsz.
Várom leveled, Csaba

 

 
Üzenet küldője: Fazekas László

Feladás dátuma: 2018. március 24.

 

Kedves Tanár Úr!
Köszönöm levelét! Szomorú vagyok, hogy ilyen kevés hír van. 2006-ban látom, volt egy osztálytalálkozó, de a képek szerint igen kevesen voltak ott. Én nem, hozzám nem jutott el a híre a találkozónak. A képen látom, osztályfőnököm Ő ott volt, de más tanárt nem látok.
Haász Lajosné osztályfőnököm és Nyitrai Györgyről (Ő volt a helyettes Ofő) semmi hír nincs? És persze, sorolhatnám az összes többi tanárom, nem írnám most le mind. A tablón minden tanárunk látható, azok is, akik már nincsenek köztünk. Nagyon-nagy fájdalommal tölt el. Azt gondolom, nagyon nagy szerencsém volt, hogy ilyen különböző karakterű egyéniségek voltak a tanáraim, mert az életből is sokat lehetett tanulni tőlük. Ezt akkor is így láttam és nem az idő mondatja velem. Az idő csak nemesebbé tette és megerősítette bennem ezt az érzést.
Én a MTA MMSZ-nél kezdtem dolgozni, fejlesztésekkel, mérésekkel és akusztikával foglalkoztam, majd hangmérnök és sound designer lettem, és zenés műfajban musicalek, operák, operettek, valamint TV, Rádió, élőfelvételek előadásain közreműködtem, illetve hoztam létre. A Nemzeti Színház és a MÜPA ezen területén tervezés és kivitelezés szakértőjeként közreműködtem, de más színházakba is hívtak, és elláttam hasonló feladatokat.
Kérem, ha van még valami lehetőség, valakiről megtudni valamit, akkor nagyon megköszönöm.
Üdvözlettel: Fazekas László

 

 

 

 

 

 

 

«« Vissza ««



Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.