Király Csaba levélváltása Szabó Dezsővel

«« Vissza ««

From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Tuesday, June 24, 2008 8:33 AM
To: Szabó Dezső
Subject: Osztálytalálkozó

 

Kedves Dezső!
Kérnélek, ellenőrizd le a képaláírásokat. Továbbá maradhat-e a nyitó oldalon az e-mailed finomított változata?

Csaba

 

 

From: Szabó Dezső [mailto:szd@bifor.hu]
Sent: Tuesday, June 24, 2008 9:20 AM
To: 'Király Csaba' Subject:
RE: Osztálytalálkozó

 

Üdv Csaba!

Szuper, tetszik. Ha lehet, akkor Lázár Ferenc neve a szervezőknél legyen nagybetűs. Képaláírások nem jelennek meg, csak számok. "Megrendeztük rendhagyó, 31 éves osztálytalálkozónkat. Úgy gondolom jól sikerült. Sajnos egy diáktársunk meghalt, egy társunkat nem találtuk meg, de 22-en együtt ünnepeltünk.” Üdvözlettel, Szabó Dezső ügyvezető +36 20/9 436 736 szd@bifor.hu BIFOR Informatikai Kft. Szigetszentmiklós Tököli út 33. HU-2310 Tel/Fax: +36 24 515 860 info@bifor.hu www.bifor.hu

 

 

From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Tuesday, June 24, 2008 9:37 AM
To: 'Szabó Dezső' Subject:
RE: Osztálytalálkozó

 

Kedves Dezső!
Köszönöm a visszajelzést. Pillanatnyilag a szerverrel van valami baj, mert már 2x írtam be a neveket, s még mindig nem fogadja el. Pedig tegnap este már egyszer nevesítve jelent meg az oldal a neten. Dolgozom a hiba elhárításán. Csaba

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Az osztálytalálkozó megrendezésre került. Az anyag megtekinthető az Osztálytalálkkozók menüpont alatt:

2008. 06. 07. 1977 IV. c osztály 31 év után 

 

 

From: Szabó Dezső - BIFOR [mailto:szd@bifor.hu]
Sent: Monday, February 18, 2013 9:59 PM
To: 'Király Csaba'
Subject: Osztálytalálkozó

 

Tisztelt Tanár úr!

Kedves Csaba! Ismét köszönet azért a lelkesedésért, rengeteg munkáért, önzetlenségért, amivel életben tartják, frissítik iskolánk emlékét a neten. Szégyen gyalázat, de az elmúlt 1-2 hónapban nem kattintottam az oldalra. Így sajnos késve értesültem, hogy Dánffy Csaba tanár úr is eltávozott. Ő volt az, aki bevezetett a fotózás alapjaiba, együtt végeztük első saját nagyítású fotóim labormunkáit a Bagi fotolaborjában. Osztozom a család, a munkatársak gyászában.

Csatolok egy képet, amelyen ő is szerepel egyik fotós kirándulásunkon a Margit-szigeten. Mellette én állok, sajnos a másik 2 kolléga nevére nem emlékszem.

Levelemnek azonban nem csak ez az apropója. Sajnos megint eltelt 5 év, megint szerveznünk kell egy osztálytalálkozót. Ez úgy hangzik, mintha terhes feladat lenne számomra. De nem így van. Az elmúlt alkalommal is megérte, hiszen 22-en összeverődtünk az osztályból. Annak ellenére, hogy a mi osztályunk volt a 3 közül az évfolyamon az ún. vidéki osztály. Többen voltunk kollégisták, néhányan pesti, erzsébeti rokonoknál laktak átmenetileg, de jártak be 50-60 km-ről is. Az eredményről mindenképp tudósítok. A tervezett időpont április 13, vagy 20. A helyszín a Csili egyik terme.

Tanácsot is szeretnék kérni. A tanár úr véleménye, esetleg tapasztalata szerint megszervezhető-e rövid séta a Bagiban. Van-e ott szombaton valamilyen ügyelet, portaszolgálat, aki beengedne minket egy előzetes egyeztetés után?

 

És micsoda véletlenek vannak! A honlapon is megjelent, hogy a Bagi egy volt diákja – Krassói Kornélia – a Jedlik Ányos Gimnázium matek-fizika szakos tanára kitüntetést kapott. Nos, ő próbálja a kisebbik fiam fejébe verni a Jedlikben a matematika és a fizika szépségeit – több-kevesebb sikerrel. Ezúton is gratulálok a Tanárnőnek. További sikereket a tanításban, pedagógiai munkájában!

További kitartást, jó egészséget kívánok!

Tisztelettel, Szabó Dezső 601. szakszámú elektroműszerész J 1973-1977 Szabó Dezső

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Dezső fotószakkörös kiránduláson készült fényképét beillesztettük a Szakkörök menüpont alá.
Krassói Kornélia nevéhez kapcsolódó írást bejegyeztük a Kitüntetések menüpntban Kornélia oldalára.

Mivel Dezső jelezte, hogy hamarosan osztálytalálkozójuk lesz, ezért megnyitottunk egy oldalt a beszámoló és a fotók felhelyezésének céljára: 2013. 04. 13. 1977 IV. c osztály 36 év után

 

Vendégkönyvi bejegyzés

 

Kedves Honlapszerkesztők!
Király Csabával korábban nagyon interaktív kapcsolatban voltam. Az utóbbi néhány hétben azonban Csaba nagyon eltünt. Lehet, hogy megváltozott az elérhetősége?
Üdv, Szabó Dezső
'73-'77 4/c

  

 

From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Wednesday, June 05, 2013 11:18 PM
To: Szabó Dezső
Subject: Jelentkezem  
 

Kedves Dezső!

Nem tűntem el, de valami nem stimmel a levelező programommal, annak ellenére, hogy a T-online nem talál hibát.Örülök jelentkezésednek, ezért arra kérnélek, hogy ezt a levelet lődd vissza kiegészítéseddel bővítve. Érdekelne, kaptál-e hibaüzenetet, amikor írtál nekem levelet? Várom válaszod, Csaba Ui.: lehetséges, hogy forrmatálnom kell a „C” meghajtót, hogy ismételten működjön a levelezőm.

 

 

From: Szabó Dezső - BIFOR [mailto:szd@bifor.hu]
Sent: Thursday, June 06, 2013 8:14 AM
To: 'Király Csaba'
Subject: RE: Jelentkezem
 
Üdv Csaba! 
Köszönöm a gyors reakciót! Az érettségi találkozónkról a beszámolót már 2x elküldtem. Amiatt kezdtem aggódni, mert nem érkezett rá visszajelzés. A levelező szerver sem küldött hibajelentést, hogy esetleg kézbesíthetetlen lenne… Bízom benne, hogy most célba jut levelem, és annak tartalmát sikerül fölhasználni a honlap számára. A google drive-os linken megtekinthető, illetve letölthető az összes fotó, amit eddig készítettem, illetve sikerült összevadásznom az osztállyal kapcsolatban.
Nos, akkor bemásolom a beszámolót.
Kedves Csaba! 
Küldök egy átfordító táblát a honlapon már szereplő 2008-as osztálytalálkozó fotóihoz.
 
Az idei fotók közül amiket kiválasztasz, és felkerül az oldalra, majd azokhoz is megadom a szereplők nevét.
 
Egyébként nagyon tiszteletre méltó az a kitartás, amivel folytatjátok ezt a gyűjtőmunkát az érdekünkben Marikával. Óriási, jól strukturált, hasznos információ halmaz gyűlt már össze. Köszönet érte! És ehhez kapcsolódóan lehetne-e egy javaslatom? A jól alábontott menürendszerben nehéz megtalálni az új információkat. Én pl. szinte nap, mint nap rákattintok az oldalra, és keresem, hogy milyen újdonság került föl. Ehhez meg kell néznem minden almenüt. A menük mellett egy kis megjegyzés, hogy új információt tartalmaz, sokat segítene… Nyilván ennek a karbantartása további munkát, figyelmet igényel.
 
Üdv,

Szabó Dezső

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.