Dóka Istvánné levele Fleiner Györgynének

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2012. 04. 03. 7:27

 

Tisztelt Tanárnő, Kedves Margitka!
Dóka Istvánné vagyok, a Bagi honlap szerkesztőségének egyik tagja. A honlapot Király Csaba nyitotta meg 2007-ben, amikor engem is megszólított, mint volt bagis diákot. (1966-ban a IV. e osztályban érettségiztem.) A honlap eredetileg a szakközepes osztályok részéré nyílt, de az internetes kapcsolat-felvételi lehetőségek jobbára a Bagi Ilona Gimnázium volt diákjait találta meg, akik  - az idő előrehaladtával - örömmel mutatták be visszaemlékezéseiket, lebbentették fel a fátylat a múltról, a diákévekről, az iskolai élményekről.
Ezúton - Piroska szerkesztőségünkhöz küldött levele alapján - kerestem meg Önt. A honlap tartalma leginkább a beküldött levelek alapján bővül, figyelembe véve, hogy az első szakasz után a Leánygimnázium ismeretanyagának alapjához segítségül szolgált a 2004-ben kiadásra került Kökény Sándorné: pesterzsébeti leánygimnázium - Bagi Ilona Gimnázium emlékkönyve.
E bevezető után kérem Önt, hogy tekintse meg a honlapot. Bizonyára talál kiegészítésre vagy bővítésre szoruló anyagot, vagy fontosnak tartott olyan rövidebb, hosszabb leírás igényét, mellyel Ön segíthetné kialakítani a régi iskolánk - Pesterzsébet második középiskolájának - történeti egységét. Minden apró mozzanat bemutatása élesíti az emlékképeket.
A honlapon több menüpont látható, melyek a beküldött vagy internetről idézett írások, fotók felhelyezésére szolgáló oldalakat tartalmazza. Öntől is nagy szeretettel fogadnánk írását akár önmagáról a tanári évek alatt és azután, emlékek, kapcsolatok bemutatása volt kollégákkal, stb.
Az Ön neve az alábbi linknél nyitható, s a további lépések a menüpontokban folytathatók: Fleiner Györgyné
Várom kedves levelét a következő e-mail címen: janosballa@tolna.net
Szeretettel üdvözlöm: Dókáné Rácz Mária, az iskola egyik volt diákja

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.