Dóka Istvánné levele Kabainé Dr. Faix Márta részére

«« Vissza ««

Feladás dátuma: 2012. március 16. 21:03

Címzett:  Kabainé Dr. Faix Márta

 

Kedves Márta!
Elnézést kérek, hogy ismeretlenül zavarlak. Dóka Istvánné Rácz Mária vagyok, a Bagi Ilona Gimnázium és Szakközépiskola honlapjának egyik szerkesztője.
Az interneten találkoztam a neveddel, s azonnal beazonosítottam, hogy az 1958 IV. a osztály tanulója voltál. Nagy szeretettel fogadnám, ha megtekintenéd honlapunkat, és ha van egy kis időd, talán egy rövid visszaemlékezést is írhatnál a feladó címemre.
Megküldöm az osztályotok linkjét. Ha ezt megnyitod, láthatod, hogy még senkitől nem sikerült osztálytablót kapni az 58 a részéről. Ezért ezúton kérlek Téged, ajándékozd meg a honlapunkat, a mi közös honlapunkat - én Rácz Mária néven a 66 e osztályban érettségiztem. Az a célunk, hogy minél több emléket tudjunk felmutatni a honlap minden kedves látogatójának.
Ha módodban áll, kérlek, küld át scennelve a tablótokat, lehetőleg jó minőségben, nagy felbontásban, hogy az egyéni fotókat külön is kinagyíthassuk szükség esetén. Nagyon fontos lenne.
Ha Neked netán nem volna meg, akkor kérd meg azt az osztálytársadat, aki ebben segíteni tudna. 1958 IV. a
Kattints a linkre, s megnyílik az egész honlap!
Az osztálynévsorban kék színnel látható linkekre rálépsz, akkor láthatod, hogy ki az, akivel a honlap szerkesztősége már felvette a kapcsolatot, de tabló ügyben nem tudtak segíteni.
Gratulálok a szép végzettségedhez, elért eredményeidhez az életben. Ha van kedved, erről is szívesen fogadnék rövid leírást. Ha a honlap menüpontjait megtekinted, láthatod, milyen témában csoportosítottuk a beküldött írásokat, fotókat.
Várom kedves leveled.  Bagis üdvözlettel: Dókáné Marika

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Faix Márta 1958 IV. a - Kabainé Dr. Faix Márta nevét szerkesztőségünk megtalálta az interneten.

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.