Dóka Istvánné levele Janda Tibornénak

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Címzett: Janda Tiborné  Krasechky Mária 65/e
Feladás dátuma: 2011-09-19 10:15  
 

Kedves Mária!
Király Csaba, a honlap ötletgazdája adta meg az e-mail címedet. Dóka Istvánné vagyok, 1966 IV. e osztályban érettségiztem. 2007-ben - Király Csaba felkérésére - én is bekapcsolódtam a honlap anyagának bővítésébe, majd megbízása alapján a honlap látogatóitól beérkező anyagok szerkesztésével foglalkozom.
Csaba megkért, keresselek fel Téged, s kérjek egyéb fotókat, írásokat emlékeidből, az iskolaévek alatti, majd az azt követő évek időszakából.
Ha megtekintetted a honlap menüpontjait, akkor láthatod a témaköröket, bármelyikhez lehet csatlakozni, akár egy db fotóval is, vagy egy néhány soros gondolattal.
Az általad megküldött érettségi tabló már felhelyezésre került, köszönjük. Nagyon jó, hogy ezt a hiányosságot megszüntethettük, mert az osztálytabló az egyik legfontosabb dokumentum egy iskolai honlapon.
Megnéztem az iwiw oldaladat is. Látom, tavaly regisztráltál, de nem minden adatodat rögzítetted, pl. az iskola jelzés sincs fenn. Fotót is csak egyet tettél fel, s azt sem tudom kinagyítani. Ha nekünk tudsz még fényképet küldeni, akkor jó lenne, ha nagy felbontásban sikerülne. Ha netán csak írásos emlékekkel kívánsz belépni a honlapra, az is megfelelő. Ha csak a tablókép marad végső küldeménynek, akkor azt is megköszönjük.
Várom kedves leveled.
Üdvözlettel: Dókáné Rácz Mária 66e

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.