Dr. Hernádi Ákos Péter levele Dóka Istvánnénak

«« Vissza ««

Feladás dátuma: 2011-05-12 10:12

 

Kedves Dóka Istvánné!

 

Most olvastam a honlapon osztálytársam Ecseri Natália írását, amit rólunk írt. Ezúton kiegészíteném néhány információval, ami Natália leírásából hiányzott.

Én és még négy osztálytársunk: Balasi Róbert Márk; Kovács Márta; Fizil Brigitta; Horváth Éva; az osztályunk megszűnésekor átkerültünk Csepelre a Kossuth Lajos Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium gimnáziumi osztályába. Kezdetben rendszeresen visszajártunk látogatóba a "Bagiba" és tartottuk a kapcsolatot az ottmaradt osztálytársakkal és az osztályfőnökünkkel Kuruczné Kiss Évával, aki továbbra is figyelemmel kísérte sorsunkat és a szabadidejében külön segítséget nyújtott nekünk a tanulmányainkhoz. Engem személy szerint végig az érettségig korrepetált német nyelvből, és a többi osztálytársamnak is segített, amikor kérték.

 

Üdvözlettel:

Dr. Hernádi Ákos Péter

 

Szerkesztői kiegészítés!

Dr. Hernádi Ákos Péter nevére kerestem az egyik internetes közösségi portálon, ahol az alábbi fotót találtam: 

 

 

Feladás dátuma: 2011 -05-12  12:09

 

Kedves Ákos!
Örömmel fogadtam levelét. A szakközepes évekből nem sokan jelentkeznek a honlapon, pedig a honlap megálmodója, Király Csaba szakoktató eredetileg csak a szakközépiskolai osztályokat szerette volna bemutatni. Azért lassan - az internetkutatók között - megjelennek a gimnáziumi és a szakközepes évek diákjai egyaránt.
A kiegészítést tartalmazó levelét rögzítettem az Adatgyűjtés levelei menüpont alatt, amely az osztálynévsorból az Ön nevével is indítható.
Dr. Hernádi Ákos Péterrel 1995 II. c


Természetesen egyéb emlékképeket, gondolatokat tanárairól, diáktársairól szívesen fogadunk, vagy akár az iskolaévek utáni időszakból fotót, leírást.
Az osztályfőnökről szóló visszaemlékezését rögzítettem a tanárnő nevével nyitható oldalon   Kuruczné Kiss Éva.
Üdvözlettel: Dóka Istvánné Rácz Marika 66e

 

 

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.