Dombi Erzsébet levele Király Csabának

«« Vissza ««

 

From: Erzsébet Hosszú [mailto:zsikehosszu@gmail.com]
Sent: Tuesday, March 30, 2010 7:37 PM
To: abacs1@t-online.hu
Subject: Fotók az 1971-ben végzett IV. c osztályhoz
 
Kedves Szerkesztők, Tisztelt Tanár Úr! Én már ahhoz a korosztályhoz tartozom, akik személyesen nem ismerhették Önt, de tisztelettel adózom munkásságának és a "BAGI" honlapjának. Nagyszerű munkát végeztek/végeznek, sok-sok kutatás fekszik ebben a honlapban.
Találtam néhány fotót az egyik osztálykirándulásunkról, végre sikerült is megfelelő méretben csatolni mostani levelemhez. Remélem Önöknek is sikerül feltenni a többi anyag közé, új színfoltnak. Sajnos az osztályunk úgy szétszéledt a nagyvilágban, hogy nem lehetséges egy késői osztálytalálkozót megszervezni. Néhány társamról tudok csak, de velük is felületes a kapcsolatunk. Geyer Árpi, Mednyánszky Laci és Demeter Juli, akikkel felvettem a kapcsolatot, ám ők is közömbösek. Árpi nem is válaszolt a megkeresésre, Lacival több levelet váltottunk, Julival telefonon is beszéltem, de mindig közbejött valami és a találkozás füstbe ment terv marad. Sokan nincsenek már közöttünk, akikről én tudok: Vallner Éva, Halászi Robi, Takács Feri.
Az osztálytablót örömmel fedeztem fel, mert az enyém az évek során megrongálódott és így pótolni tudtam. Köszönet érte.

Üdvözlettel  Hosszú Jánosné sz. Dombi Erzsébet volt bagis diák.

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Erzsike megküldött fotóit Király Csaba, a honlap ötletgazdája felhelyezte a témakörhöz tartozó oldalra. A szalagavató rendezvényéről készült fotók az 1971-es évszám alatt kerültek bemutatásra, a kirándulás képei a Szabadidő_osztálykirándulás c. menüpont alatt láthatók.

 

 

From: Király Csaba [mailto:abacs1@t-online.hu]
Sent: Wednesday, March 31, 2010 11:11 PM
To: 'Erzsébet Hosszú'
Subject: RE: Fotók az 1971-ben végzett IV. c osztályhoz
 
Kedves Erzsébet!
Király Csaba vagyok a honlap ötletgazdája.
Megtisztelő a weblap szerkesztősége számára, hogy segít bővíteni  új fényképekkel  az 1971 IV. c osztály anyagát. Kérem, ellenőrizze, a képaláírásokat. Szeretnénk kicserélni az 1971 februárjában megtartott szalagavató meghívójának fotóját, mert a jelenlegi dokumentum olvashatatlan. Ha véletlenül  Önnek is van eredeti meghívója, kérem, küldje el a szkennelt másolatát az alábbi címre.  
Továbbá érdekelne véleménye arról a hasonlóságról, ami az 1970-es és az 1971-es szalagavató báli ruhái között látható.
Várom levelét az alábbi címre: Király Csaba abacs1@t-online.hu
 

Üdvözlettel, Király Csaba  

 

 

 

From: Erzsébet Hosszú [mailto:zsikehosszu@gmail.com]
Sent: Wednesday, March 31, 2010 11:26 PM
To: Király Csaba

 
Üdvözlöm Tanár Úr!
Úgy tűnik, az én emlékezetem hibás, mégsem 1970 őszén volt a szalagavatónk, amint kiderült a meghívóból. Nem voltam elég figyelmes, a két esemény természetesen egy és ugyanaz. Sajnos nekem nem maradt meghívóm, ebben nem tudok a segítségükre lenni, de megkérdezem a társosztályból a barátnőket, hátha nekik megvan.
További jó szerkesztést és a közelgő ünnepek alkalmából minden szépet és jót kívánok.

Dombi Erzsébet

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Erzsikéről bemutató oldal készült  az Akkor és most_Régen és ma menüpont alatt néhány fotóval, melyekkel az iwiw közösségi oldalon találkoztunk.

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.