Dóka Istvánné levele Szabó Romána részére

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]

Címzett(ek): Szabó Romána [vezető gyógytornász )

Feladás dátuma: 2010. március 5., 14:45

 
Kedves Romána!
Dóka Istvánné vagyok, a bagiszki.hu honlap szerkesztőségéből. Az 1959 IV. d osztályban érettségizett Hajnal Ilona és Szabados Margit osztálytársakkal már korábban felvettem a kapcsolatot. Mindketten hivatkoztak az Ön nevére levelükben. Margitka telefonszámot is adott nekem, ahol Önt elérhetem, de nem szerettem volna zavarni telefon-megkereséssel. Most az Ön nevét itt az iwiw -en láttam meg. Olvastam az Adatlapján, milyen szép hivatást választott illetve töltött be élete során.
Csodálatos eredményeket mutathatott fel munkája kapcsán, melyekről érdemes lenne egy rövid élettörténetben beszámolni, visszaemlékezés formájában. A középiskolától a továbbtanuláson át a munkahely, feladatkör véglegesítésével bezárólag. Milyen első indíttatást adott a középiskola, milyen célkitűzéssel találta meg helyét az életben.
Elnézést kérek, nem szeretnék tolakodó lenni. Ha a honlap témaköreit átnézi, láthatja, hogy bármiről lehet írni, fotókat mellékelni, de azt gondoltam, Önnek az előbb említett leírás nem okozhat nehézséget, persze elég az is, ha csak kiemel egy-egy fontos momentumot. Vagy netán valamelyik tanáráról vagy osztálytársi kapcsolatáról szeretne írni, azt is örömmel fogadnánk.
Most búcsúzom. Várom kedves levelét.
Üdvözlettel: Dókáné Rácz Mária, 1966 IV. e osztály volt diákja

 

Szabó Romána levelét várja szerkesztőségünk. 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.