Dóka Istvánné levele Horák Györgynek

«« Vissza ««

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Horák György [Gyuri]
Feladás dátuma: 2010. január 23., 13:56
 
Kedves György!
A Bagi Ilona Gimnázium és Szakközépiskola honlapját 2007-ben megnyitotta Király Csaba, az iskola egyik volt tanára.  A honlap a régi középiskolai emlékeket kívánja bemutatni a volt diákok által beküldött anyagok alapján. Nem tudom, látta-e már a bagiszki.hu weblapot, ha még esetleg nem, akkor tekintsen be az oldalakra. Én magam is régi Bagis vagyok, s most a honlap szerkesztőségében dolgozom.
Varsányi Antal említette írásában az Ön nevét, s gondoltam megkeresem Önt is, mint pedagógust, hogy írjon néhány soros visszaemlékezést azokról az évekről.
Ha elolvassa a menüpontokat, akkor látja a témaköröket, melyek körébe illeszthetjük a történetet, amiről írni szeretne. Több témát is megjelölhet, írását fotókkal mellékelheti. A honlap szerkesztősége szeretettel várja jelentkezését. Küldeményét a jelzett  címre várjuk.
Külön szeretném kérni, hogy említse meg osztályfőnökét, s bármely más tanáráról is megemlékezhet. Gondolatokat eleveníthet meg arról, hogyan segítették a középiskolás évek tanulmányai a jelen, mint kitűzött cél elérésében.
Várom levelét!
Üdvözlettel: Dóka Istvánné Rácz Mária

 

 

A szerkesztőség várja Horák György válaszát.

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.