Dóka Istvánné levelei Énekes Ferencnek

«« Vissza ««

 

Szerkesztői bevezető!

Énekes Ferenc 2008. március 11-én bejegyzést tett a Vendégkönyvbe.
           
„Meghatódva olvasom e web oldalt - valószínűleg azért, mert a fiatalsága köszön vissza az embernek. Eddig nem hallottam róla. Most szervezzük a 30. évi érettségi találkozót, és egy kedves osztálytársam - mondhatom, hogy lélekben barátom, Hekele Attila - ajánlotta ezt az oldalt. Valószínűleg gyakran ide fogok látogatni.
Egyúttal megragadom az alkalmat, hogy kifejezzem köszönetemet és hálámat minden tanáromnak, kik csiszolták elménket, mert most érett be az idő, hogy belássuk, mily fontos dolgot végeztek!
Üdvözlettel, és tisztelettel mindenkinek:
Énekes Ferenc 1978. IV. A. „

 

 
 
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Címzett: Énekes Ferenc
Feladás dátuma: 2009. november 25. 21:29
 
Kedves Ferenc!
A Bagi Ilona Gimnázium és Szakközépiskola honlapjának szerkesztőségében dolgozom. Találkoztam az Ön levelével a Vendégkönyvben. Arra gondoltam bővebb leírást is tehetne esetleg - ha kedve és ideje van - az iskolában eltöltött diákévekről, tanárairól, esetleg személyesen érintve, vagy diáktársairól, akár baráti szintű kapcsolatról, írás vagy fotó formájában.
Tekintse át a honlap menüpontjait és kapcsolódjon be valamelyik témába, amit megfelelőnek talál. Két - három mondatból is tudunk összeállítást készíteni, ami felkerülhet a honlap oldalaira. Pl. lehetne pár mondatban megemlékezni az osztálynévsorban bekeretezett név tulajdonosáról, Scmidt Róbertről, a Megemlékezés osztálytársainkra c. menüpontban láthatók szerint.
Szívesen fogadjuk leírását és fotóit az iskolaévek utáni időszakról is.
Várom válaszát! Üdvözlettel: Dóka Istvánné Rácz Mária (régi bagis 1966 IV. e-ből)

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]

Címzett(ek): Énekes Ferenc [Feri, Feró]    

Feladás dátuma: 2010. január 17

 

Kedves Ferenc!
Dóka Istvánné vagyok, a bagi honlap szerkesztőségéből. Én korábban írtam már Önnek egy levelet, melyben meginvitáltam néhány sor beküldésére az iskolás évekről, vagy / és a felnőtt, dolgos évekről, a honlap számára. Az iwiw -ről látom, munkája mellett igen szép elfoglaltságot is talált az aktív pihenésre. Örömmel olvasnánk erről szóló írását is.
Szinte minden a középiskolás évekből indul ki. Ezt mindenkinél be lehet mutatni. Szép bejegyzést tett a honlap Vendégkönyvébe. Ha még kaphatnánk valamilyen bővítményt, akár régi barátságáról, csak érintőlegesen is, vagy egy-egy fotót.
Egyébként látom a Lázár Vilmos Általános Iskolába járt, mint én is, csak én kicsit több, mint 10 évvel Ön előtt. Azok is szép emlékek, s mindenképpen kapcsolódik a középiskolához, ahova onnan átléptünk. Néhány osztálytársával, avagy barátjával megfogalmazhatnának egy rövid kis történetet.
Nem szeretném erőltetni, de ha egyszer mégis adódik egy alkalom, én fogadom levelét. Várjuk, Király Csabával együtt.
Üdvözlettel: Dóka Iné Rácz Mária

 

 

Üzenet küldője: Énekes Ferenc [Feri, Feró]

Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária] 

Feladás dátuma: 2010. január 22., 14:49

 

Kedves Mária!

Köszönöm megkeresését, nem felejtettem el, csak elég elfoglalt életet élek. Mindenképpen jelentkezni fogok.

Üdvözlettel: Énekes Ferenc

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

2008 tavaszán megrendezésre került osztálytalálkozó fotóit szerkesztőségünk megkapta, s felhelyezte a találkozók oldalán.

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné

Feladás dátuma: 2013. október 17. 8:30.

 

Kedves Ferenc!

A bagi honlap szerkesztőségéből írok. Értesítést kaptunk arról, hogy az osztály összejövetelre készült, melynek időpontja október 11. Ennek kapcsán megnyitottunk egy oldalt a weblapon, ahova várjuk az Önök üzenetét. Beszámoló a találkozóról, fotók a résztvevőkről, stb. Deák tanárnő tájékoztatott bennünket. Szeretettel várjuk, hogy a megnyitott oldalhoz további tartalom kerülhessen fel az Önök küldeménye alapján. 2013. 10. 11. 1978 IV. a osztály 35 év után

Üdvözlettel: Dóka Istvánné

 

 

Üzenet küldője: Énekes Ferenc

Feladás dátuma: 2013. október 17 17:17

 

Kedves Dóka Istvénné!

Köszönjük érdeklődését, és ezúton is külön köszönjük, hogy ilyen kitartással ápolja iskolánk honlapját. A találkozó nagyon jól sikerült, ha jól emlékszem 17 diák és 4 tanár vett részt. A fényképek - mivel többen is fotóztunk - begyűjtés alatt állnak, ha összeállt a válogatási alap, akkor beküldünk Önnek egy pár jól használható fotót. Lehet, hogy ebben idén is Hekele Attila lesz a leggyorsabb. Üdvözlettel: Énekes Ferenc

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.