Dóka Istvánné levelei Szabadi Margitnak

«« Vissza ««

 

Címzett: Szabadi Margit
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2009/5/4
 
Kedves Margitka!
Dóka Istvánné vagyok, a Bagi Gimnáziumban 1966-ban érettségiztem. Király Csaba által megnyitott "bagiszki.hu" honlap anyaggyűjtésében dolgozom. A szerkesztő felkért, hogy vegyem fel a kapcsolatot Veled. Ezúton tehát szeretném elmondani, hogy - ahogyan a Vendégkönyvben utaltál erre - várjuk a scennelt fotókat és az írásos emlékeket. Az erre vonatkozó témát kiválaszthatod a honlap menüpontjai szerint, vagy bármilyen új gondolatot is szívesen fogadunk. Az iwiw oldalain már találkoztam Veled, illetve megtekintettem a fotóidat, hogy kisebb ismeretet kapjunk Rólad. Ezek után várom válaszodat.
Üdvözlettel: Dókáné Marika
 
 
 
Címzett: Dóka Istvánné
Üzenet küldője: Margit Szabadi
Feladás dátuma: 2009-05-04
Szia Mária!  
Köszönöm, hogy megkerestél! Sajnos a hétvégén nem maradt időm a régi emlékek kutatására, egy kis munkával, majd vendégeskedéssel telt.
Igyekszem minél előbb bekapcsolódni, sőt tudom, hogy van rajtam kívül másnak is sok fényképe (a találkozókon mindig jót derülünk rajtuk), megpróbálom őket is beszervezni a gyűjtő munkába.
Nagyon örülök, hogy van, aki vette a fáradságot és elindította ezt az oldalt. Rengeteg munka lehet benne! Érdemes volt, mert olyannak is felhívtam a figyelmét, akiknek nem tudni miért nincs fenn tablójuk, pedig a Kapeller tanár úr osztálya volt 1969-72. között.
Sok sikert!!
Ígérem, belátható időn belül jelentkezem a képekkel!!
Dolgozom még, feljárok Pestre minden nap a Honvédelmi Minisztériumba, így elég kevés időm marad, ha hazaérek.
Üdvözlettel: Margit
 
 
Feladás dátuma: 2009-05-04
 
Kedves Margitka!
Örömmel fogadtam válaszodat. Türelmesen várom jelentkezésedet az anyagokkal. Arra szeretnélek kérni, ha bármilyen plusz ismereted van, akár másik osztály anyagával kapcsolatosan, azt is szívesen vesszük.  Most tehát nem tartalak fel újabb szöveggel, amikor ráérsz, küldheted az e-mailt.
Köszönettel: Marika
 

Szerkesztői kiegészítés!

Amíg Margitka nem tud időt szakítani az emlékképek keresésére,

addig a szerkesztőség kiemelt néhány fotót Róla az iwiw oldalról, a Régen és ma menüpont alatt, hogy találkozhassanak Vele osztálytársai. 2009. november

 

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Szabadi Margit [Margó]
Feladás dátuma: 2010. március 14., 15:15
 
Kedves Margitka!
Két kérdéssel kapcsolatban szeretném a segítő válaszodat kérni.
Az egyik az, hogy ki volt az a személy, akiről leveledben írtál, hogy felhívtad figyelmét a honlapra, a 72-es évfolyamon. Annak az osztálynak úgy gondolom, nem csak tablója nincs, de osztály névsora sem. Ha megadnád a nevét és az elérhetőségét, én is felkeresném, mivel Ő ez idáig nem jelentkezett szerintem.
A másik kérdésem közvetlenül Hozzád szól. Tudod, mivel nem értél rá, az iwiw fotóidból tallóztam. Ott láttam osztálytalálkozós képeket is, de azt gondolom, majd Te azt elküldöd közvetlenül, ha lesz rá időd, és a neveket is fel tudod majd jegyezni.
Viszont van két fotó: Az egyik albumban a Találkozó 2., majd a kiemelt képeid között a gimis találkozó egy étteremben. E két fotón látható férfi személyére lennék kíváncsi. Csak annyiban, hogy kapcsolatban van-e a Gimnáziummal.
Ha ezt a két választ megírnád, örömmel fogadnám. Remélem, nem veszed tolakodásnak.
Várom leveled. Üdvözlettel: Marika
 

 

 

Üzenet küldője: Szabadi Margit [Margó]
Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária] 
Feladás dátuma: 2010. március 22., 12:28
                                                                                                                                
Szia Mária!
Nagyon sajnálom. Ígérgettem. Sehol sem találom azóta sem azokat a képeket, amiket ígértem. Viszont szervezkedtem csak sajnos lassan halad a dolog, akinek még volt, kértem szkenneljék be. Ha megérkezik, akkor válogathatunk belőle.
Az Úr, aki a képen van Gaál János szintén osztálytársunk.
Találkoztunk novemberben és decemberben is, mert jól éreztük magunkat úgy tízen, lassan egy újabb következik. Addigra remélem, elkészül a szkennelés is.
Csak egyszerűen, nem haragszom ha írsz! Sőt nagyon örülök!! Nem kell két kört futni, ha kérdezni akarsz!
Minden szépet és jót neked.
Puszi.
Margó

 

 

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Szabadi Margit [Margó
Feladás dátuma: 2010. március 22., 14:50
 
Kedves Margitka!
Örülök, hogy válaszoltál.
Köszönöm, hogy intézkedsz képek ügyében. Jegyeztem az osztálytársad nevét a képhez, s megnézem Taligás Antalt az iwiw -en.
Csak azért voltam óvatos a levélírással, mert korábban írtad, hogy nagyon elfoglalt vagy. Mivel én már nyugdíjas vagyok, néha elfelejtem, hogy az aktív dolgozók nem mindig érnek rá levelezgetni velem.
Búcsúzom. Üdvözlettel: Marika
 
 
 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.