Dóka Istvánné levelei Glázer Ferencné Ilovszky Juditnak

«« Vissza ««

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Glázer Ferencné [Jutka]
2009.11.16. 14:53
 
Kedves Judit!
Néhány éve már, hogy Király Csabának, a bagi honlap "megálmodójának" felkérésére - mint magam is régi bagis diák - a honlap adatgyűjtésében, később szerkesztésében tevékenykedem.
Ön a honlap Vendégkönyvébe írt 2008. 06. 11-én, ahol elsőként megemlítette, hogy osztálya, az 1968-ban végzett c osztály most készül találkozóra. A meghívott tanárvendégek között volt Melega Kálmánné is, és ismereteim szerint Ő volt az , aki  az osztálytalálkozóról beszámolt a honlap szerkesztőségének, s ennek kapcsán Király Csaba három fotómelléklettel nyitott egy oldalt a találkozó emlékére.
Melega Kálmánné leveléből tudom, hogy állítólag sok fénykép készült, melyet Unger Edit fog elküldeni CD-n. Ez tudomásom szerint nem érkezett meg a szerkesztőségbe, de talán néhány fotó bescennelése is elegendő lenne, azt nem kell postázni, csak e-mail-en elküldeni. Az eddig felhelyezett három fotó a tanárokat mutatja. Talán sajnálatos, hogy pont az osztályfőnökről nem szembe fotó készült, illetve lett felhelyezve, lehet, hogy az Önök birtokában van ilyen, s azt is, és néhány "öregdiák" képet is érdemes lenne bemutatni ezen az oldalon.
Ehhez kérném én most az Ön segítségét. Nyilván Ön is rendelkezik néhány értékes fotóval, amiből küldhetne a honlap számára, erre a címre, ahonnan én e levelet küldöm. Azt is írta a tanárnő, hogy Brát Éva készít egy rövidke beszámolót az összejövetelről. Ez is  nagyon kedves emlék lenne ma is és a későbbi időkre is, de ez sem érkezett meg. Ebben ki lehetne térni talán az osztályfőnök egyéniségének kidomborítására is. A tanárok munkáját külön is meg lehet köszönni, a honlap erre a célra nyitott menüpontjában. (Akkor és most_Köszönet tanárainknak.)
Ezekhez a feladatokhoz kérném az Ön segítségét, esetleg valamelyik osztálytársával együttműködve. Mellékletemben olvashatók, a szerkesztőség által ismert eddigi adatok, (ha tévedés van benne, kérném jelezni). Szükség lenne az összejövetel szervezőjének nevére, - hogy bejegyezhessük - és a fotók esetleges bővítéséra.
Várom kedves válaszát.
Üdvözlettel: Dóka Istvánné Marika
 
 
Feladás dátuma: 2009. november 20., 16:44
IWIW levél
 
Kedves Judit!
A Bagi honlap szerkesztőségéből kereslek. A közelmúltban küldtem e-mail címedre egy levelet, melyre szeretném, ha válaszolnál, ha tudsz egy kis időt szakítani. Véletlenül "jártam erre", s megnéztem a családi fotóidat is. Gratulálok.
Nem zavarlak tovább.
Várom leveled.
Üdvözlettel: Dóka Istvánné Marika
 
 
 
Üzenet küldője: Glázer Ferencné [Jutka]
Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária] 
Feladás dátuma: 2009. november 20., 23:18
 
Kedves Marika!
Megkaptam a leveledet, fogok is rá válaszolni!
Nov. 22-29-ig nem leszünk itthon, a lányomékat megyünk meglátogatni Frankfurtba.
Hazajövetelünk után igyekszem érdemben válaszolni a leveledre.
Üdvözlettel: Glázerné Jutka

 

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Amíg Judit levelét várjuk, addig is felhelyeztük iwiw-es fotóit a honlap Akkor és most_Régen és ma oldalára, hogy az osztálytársak itt is megtalálják Őt, itt, az iskola szellemiségével átitatott környezetben.

 

 

Üzenet küldője: Glázer Ferencné Ilovszky Judit

Feladás dátuma: 2010-02-26 10:37

 

Kedves Marika!

Ígéretemhez híven, - bár kissé megkésve - beszámolok az érettségi találkozónkról.

A mi osztályunk a IV. c 1968- ban érettségizett, és az elmúlt 40 év alatt egyszer sem találkoztunk. Hogy miért, nem tudom, így alakult. A kolléganőm kezdte el szervezni a saját 40. osztálytalálkozójukat, és tulajdonképpen Tőle  kaptam kedvet, hogy én is megpróbáljam megkeresni a volt osztálytársakat. A szervezés sikerült. A részleteket leírtam az osztálytalálkozó beszámolójában.

Szeretettel: Glázerné Ferencné Ilovszky Judit

 

 

Feladás dátuma: 2010-02-26 22:50

 

Kedves Judit!
A beszámolódat felvezettem a már meglévő oldalra, bővítményként. Tekintsd meg, hogy megfelelőnek találod-e! Sok nevet küldtél, aminek örültem egyéb okból kifolyólag is. Mivel több névsor is volt, azt gondoltam, hogy a megjelent osztálytársak fotóit felhelyezem az ő névsoruk helyett. A körünkből már eltávozott tanárokról szóló korábbi megemlékezéseket megtekintheted az adott oldalon, ha szeretnél, levélben küldhetsz hozzáfűzést bárkihez. Ha valamit rosszul értelmeztem volna, vagy bármi hibát találsz, kérlek, jelezd!
A küldeményed nagyon jó volt, köszönöm fáradozásodat.
Szeretettel küldöm üdvözletem: Marika

 

Szerkesztői kiegészítés!

A megküldött fotók és a beszámoló  az  osztálytalálkozó  menüpot alatt látható.

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.