Dóka Istvánné levelei Szilasi Éva tanárnőnek

«« Vissza ««

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]

Címzett(ek): Szilasi Éva
Feladás dátuma: 2009. október 2., 10:33

 

Kedves Éva!
Elnézést, hogy ismeretlenül zavarom. Azért kerestem fel, hogy megkérdezzem, látta-e már a bagiszki.hu honlapot. Király Csaba, az iskola egykori műszaki tanára nyitotta meg, hogy a Bagi Ilona Leánygimnázium és Szakközépiskola első 50 évének emlékeit felhelyezhesse. A honlap alapdokumentumaihoz segítségül vettük a Kökényné Kalmár Veronika szerkesztésében megjelent Bagi Ilona Leánygimnázium Emlékkönyvet. A továbbiakban a honlap anyagát a volt diákok és tanárok beküldött fotói és írásai bővítik.
A honlap egyik menüpontja: Az Iskola tanárai az Interneten.
Mivel az Ön nevével is találkozott szerkesztőségünk az interneten, egy kis tájékoztató oldalt nyitottunk a fent említett menüpont alatt. Szeretném kérni, hogy tekintse meg, s egyben hozzájárulását kérjük az oldal véglegesítéséhez.
Mint a Bagi Ilona Szakközépiskola volt tanára, - ha van ideje - szívesen fogadnánk Öntől is néhány sort az akkori évek emlékeiből. Ha netán vannak régi tablóképei, melyek közül még a honlap jelenlegi időszakában nem került fel valamelyik, azt is nagy szeretettel fogadnánk, egy scennel formában. Az e-mail a honlap oldalainak alsó sorában látható, ahova a küldeményeket Király Csaba fogadja.
Várom kedves levelét:
Üdvözlettel: Dóka Istvánné Rácz Mária, egy volt bagis diák 1966 IV. e-ből
 
 
 
Üzenet küldője: Szilasi Éva (308) Üzenek
Címzett(ek): Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Feladás dátuma: 2009. október 2., 21:58
 
Kedves Mária!
Köszönöm, hogy megkeresett, s egyben köszönöm, hogy ilyen tartalmas weboldal készül(t) az Önök közreműködésével. Igyekszem erőt venni magamon, és végre megkeresni a bedobozolt (költözés!) holmik közt a fényképeket: van néhány tablóképem, illetve egyéb fényképem is.
Az internetre vonatkozó oldal helytálló, maradhat. A másik helyen viszont nem jó a dátum: én valójában 1983 augusztusától 1997 júliusáig voltam a "Bagi"-ban. Kedves emlékek és régi tanítványok fűznek hozzá, és mint látja, az épülethez nem lettem hűtlen! Igyekszem a képekkel együtt írni is, de ezt nem ígérem a legközelebbi jövőben.
Köszönöm fáradozását, üdvözlettel:
Szilasi Éva
 
 
Feladás dátuma: 2009. október 2., 22:31

 

Kedves Éva!
Köszönöm, hogy ilyen gyors választ kaphattam. Örülök, hogy elfogadta az Önről készült oldalt. Sajnos, a honlapon szereplő információk - melyek a beküldött anyagok alapján kerülnek fel - jó néhány helyen hiányosak még. Ezért fogadjuk örömmel minden volt diák, illetve tanár megjelenését a honlapon, hogy minél szélesebb körben és minél pontosabb adatok szerepeljenek a honlapot látogatók számára.
Most tehát az Ön levele alapján korrigálni fogjuk a tanítási időszak megjelölését. Korábbi levelemből kimaradt egy kérdésem. Nem volt még információnk az Ön tantárgyi megnevezéséhez. Ha lenne kedves, a következő levélváltás alkalmával szíveskedjék megírni.
Nagy szeretettel várjuk a küldeményeit.
Köszönöm kedves levelét.
Üdvözlettel: Dókáné Marika

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.