Dóka Istvánné levelei Dr. Szelíd Zoltánnak

«« Vissza ««

Címzett: Dr. Szelíd Zoltán
Üzenet küldője: Dóka Istvánné
2009. 09.11. 11:03
 
Kedves Zoltán!
Király Csaba, a Bagi Ilona Gimn. és Szakközépiskola, mint a mai Eötvös L. Szakközépiskola jogelőd intézménye részére emléket kívánt állítani. Ezért megnyitotta a bagiszki.hu honlapot.
Jelenleg a volt diákok, illetve tanárok által beküldésre kerülő írások vagy fotók beszerkesztésével foglalkozunk. Nem tudom, látta-e már a honlapot, de az iwiw-en én Király Csaba ismerősei között láttam meg Önt. Nagyon szép hivatást választott és kiemelkedő a hivatástudata, valamint az emberek iránti szeretete, mely az internetes írásaiból látható.
Ezúton kérdezem, hozzájárul-e ahhoz, hogy egy kis összeállításban személyével kapcsolatos anyag felkerüljön a honlapra, mint az iskola volt diákja - a neten?
A jelenlegi adatok szerint még nincs fenn a neve az osztálynévsorokban, talán hiányzik az Ön osztályának érettségi tablója. Ha Ön a Bagi iskola diákja volt, kérem, küldje el a tablót, s akár egyéb iskolai fotókat, amivel megjelenni kíván régi iskolájának honlapján.
Várom válaszát.
Üdvözlettel: Dókáné Marika
 
 
Címzett: Dóka Istvánné Rácz Mária
Feladás dátuma: 2009. 09.11. 13:11
Kedves Marika!
Köszönöm az érdeklődést, természetesen nagyon szívesen állok rendelkezésre a honlap szempontjából. A Bagi diákja voltam, az 1988-1992-es évfolyam "C" osztályába jártam. Az osztályfőnököm négy éven át Pál József tanár úr volt. A tablóról van egy másolatom, de maga az eredeti nagy tablónk is megtalálható volt az érettségi találkozónk idején az Eötvös SzKI alagsori folyosóján. Az azért jobb, mert a nekünk kiadott tablópéldányokon összecseréltek három nevet, de a nagy tablón már kijavították, így az a helyes.
Továbbra is szívesen állok rendelkezésre.
Tisztelettel:
Dr. Szelid Zoltán
 
 
Feladás dátuma: 2009. 09.11. 13:31
 
Kedves Zoltán!
Elöljáróban megköszönöm, hogy volt olyan kedves, hogy levelemre ilyen gyorsan válaszolni. Én is bagis diák voltam, Dóka Istvánné Rácz Mária  a 66-os évfolyamról.
Bizony az 1992. IV. c osztály tablója és névsora hiányzik a honlapról. Az eredeti tablót lemásolni nem tudjuk, már csak azért sem, mert a Bagi Ilona Középiskola jogutódjához nem tudunk kapcsolódni, másrészt nagyon megfelelne a "kis tablókép", hiszen mindenki azt őrzi, és küldi el ilyenkor scennelt formában a honlap számára. Ha a névaláírásokban hiba van, - megkérném - azt szíveskedjék megnevezni, melyik nevet mire cseréljük.
Ezt a fotót tehát nagy örömmel fogadnánk az Ön részéről, hogy az osztály névsorát, illetve a személyek fotóit - a többi osztályokhoz hasonlóan - bárki megnézhesse, s emlékezhessen társaira.
Várom a scennelt tablóképet.
Köszönöm: Dókáné Marika
 

A szerkesztőség tájékoztatója!

Dr. Szelíd Zoltán bemutatkozik a honlap internetes oldalán.

 

 

Feladó: Zoltan Szelid <dr.szelid.zoltan@gmail.com>
Dátum: 2013. június 20. 21:25
Tárgy: Tablókép
Címzett:
abacs1@t-online.hu

 

Hosszú idő után sikerült megtalálnom osztályunk tablóképét, azt szkennelten megküldöm.
Mint korábban írtam, a neveket fölcserélték.
Helyes párosítások: 
- Weimper György képe alatt a Mester Ákos,
- Hedrik Róbert képe alatt a Weimper György
- Mester Ákos képe alatt a Heidrich (helyesen: Hedrik) Róbert név található (a 3. sorban). 
 
Üdvözlettel: Dr. Szelid Zoltán
 
 
From: Csaba Király [mailto:nonimus13@gmail.com]
Sent: Tuesday, August 20, 2013 6:41 PM
To: abacs1@t-online.hu
Subject: Fwd: Tablókép
 
Kedves Zoli!
Most kaptam meg leveled a tabló másolatával, amit azonnal feltettem a weblapra. Rövidesen elkészítjük az osztálynévsort is.
Csaba 
 
 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.