Dóka Istvánné levele Szeitl Mihályné részére

«« Vissza ««

2012-01-09 11:41:19, GMT +1
Név:      Szeitl Mihályné

Email:   adsl556093@t-online.hu

Sorszám:      61
Sajnálattal és nagy fájdalommal közlöm az Iskola vezetésével és az 1971. évben a IV. b osztályban érettségizettekkel és az osztályfőnökkel, hogy Szeitl Mihály 2011. december 03-án elhunyt nyelőcsőrák betegségben.
Tisztelettel: felesége Szeitl Mihályné

 

 

Fenti bejegyzést olvashattuk a szomorú hirrel az újév vendégkönyvi bejegyzésében.

Szerkesztőségünk együttérzéssel fogadta, s küldtük részvétnyilvánításunkat Szeitl Mihály felesége részére.

 

Feladás dátuma: 2012. január 12.

 

Tisztelt Szeitl Mihályné!

Szomorú szívvel olvastuk a honlapon bejegyzését, melyben férje halálhírét osztotta meg velünk.
Fogadja őszinte Részvétünket elhunyt férje tiszteletére. A honlapon az osztály már megemlékezett 3 elhunyt társáról, azon az oldalon helyeztük fel Szeitl Mihály emléksorait is. Megtekintheti a következő oldal megnyitásánál:
Megemlékezés Elhunyt osztálytársakról 1967-1971 IV. b
Az osztály névsorában is jelzést tettünk: 1971 IV. b

Tisztelettel: a honlap szerkesztősége nevében Dóka Istvánné Rácz Mária

 

 

From: Dóka Istvánné
Sent: Saturday, January 21, 2012 7:14 AM
Subject: Érdeklődés
 

 

 

Kedves Erika!
Remélem nem tévesztettem a megszólításban, valaki így írta a neved.
A bagi-honlap szerkesztője vagyok. A honlapot Király Csaba, a szakközépiskola egyik tanára nyitotta meg nagy szeretettel emlékezvén az akkori diákoktól kapott emlékekre. Ez a történet a honlap kezdő oldalán olvasható. Ide írom a "linket", amire ha rálépsz, azonnal megnyílik a honlap, s lehet rajta tovább barangolni a látható menüpontokban, s vissza-vissza lépkedni a képernyő bal felső sarkában látható fekete nyíllal.
Az emléklapon Misi fotója alatt látható link tartalmazza a Piroska tanárnőnek küldött leveled egy részét. Abban olvastam, hogy írni fogsz Misi életéről. Nem értettem pontosan, hogy melyik blogra gondoltál. Ha az iskola honlapjára szeretnél felhelyezni diákévekkel, vagy életúttal kapcsolatos írásos anyagot, akkor az levélben beküldve, erre az e-mail címre megteheted, szeretettel várjuk, netán egy-két fotóval mellékelve.
További erőt kívánok a fájdalmas veszteség elviseléséhez.
Várom kedves leveled. Szeretettel: Marika, a honlap szerkesztője.

 

 

Üzenet küldője: Szeitl  Mihályné

Feladás dátuma: 2012. január 21. 17:43

 

Kedves Marika!
Igen, jól írtad le a nevem és szeretném megköszönni, hogy levélben megkerestél. Valóban szándékomban áll írni Misiről megemlékezést az életútjával és családjával kapcsolatosan, de előbb megpróbálom összeszedni és rendezni az ezzel kapcsolatos gondolataimat. Az összeállítást a Te e-mail címedre küldöm (mint ezt e levelemet) és megkérlek, hogy a fényképekkel együtt rakjad fel oda ahova ilyen esetben szokásos és mindenki, akit érdekel, hozzáférhet.
Addig is küldök közös fotót rólam és Misiről. 

A gyerekeimről pedig később a megemlékezéssel kapcsolatos írásom mellékleteként. Üdvözlettel:  Erika

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Feladás dátuma: 2012. január 24. 16:51

 

 

Kedves Erika!
Az anyagot megkaptam. Köszönöm. Az írásba csak éppen bekukkantottam, a fotók nagyon szépek. Kérésem, hogy az egyes fotókhoz egy-egy mondatot kellene írnod, de egyébként beillesztem a szövegmezőbe.
Az írásodat lehet, hogy kettévenném. Az első részét az Akkor és most_Életutak menüpontban helyezném el, a másik részét a részvétnyilvánítás link oldalára tenném a záró mondatoddal együtt. Ezen kívül egy részt a Diákévek menüpont alatt szeretnék bemutatni. Hamarosan hozzákezdek.
Üdvözlettel: Marika

 

 

Feladás dátuma: 2012. január 24. 19:18

 

Kedves Marika!
Rád bízom a kép- és szövegszerkesztést. A képekhez írok majd egy-egy mondatot.
Üdvözlettel: Erika 

 

 

Feladás dátuma: 2012. január 26.  17:17

 

 

Kedves Erika!
Elsőként az Akkor és most_Életutak menüpontban helyeztem el egy oldalt, Szeitl Mihály 1971 IV. b, és az írásodból kiemeltem egy részt a Diákévek menüpont egyik oldalára, 1967-1971 évfolyam, b osztály. Itt küldöm a linket.
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valamilyen dokumentumod a csillagászati témával kapcsolatban, újságcikk Misiről, vagy fotó, vagy valami vele kapcsolatos dokumentum.
Üdvözlettel: Marika

 

 

Feladás dátuma: 2012. január 26. 19:45

 

Kedves Marika!
Köszönöm szépen, hogy foglalkoztál Misi életútjával. Mindkét írást megnéztem az Iskola Honlapján. Nagyon szépen megszerkesztetted.
Próbálok előkeresni fotókat a Planetáriumi eseményekkel kapcsolatosan, de nem biztos, hogy találok, mert amikor Misi elköltözött mindent elvitt, így a Föld é Ég című újságjait is.
Még egyszer nagyon köszönök mindent, valóban nagyon szépen vezeted az Iskola Honlapját.  
Üdvözlettel: Erika

 

 

Feladás dátuma: 2012. január 26. 21:19

 

 

Erika!
Köszönöm a leveled. Még egy darabig böngésztem a neten Misi után. Lehet, hogy néhány kivonatolt mondatot beillesztek majd a második anyagrész végére.
Addig is üdvözlettel: Marika

 

 

 

Szerkesztői kiegészítés!

Dr. Gockler Lajosné, az osztályfőnök elküldte szerkesztőségünkhöz Szeitlné levelét, melynek tartalmából a volt diák szép emlékei elevenednek meg tanárának útmutatásaira, kimondott és kimondatlan figyelemfelkeltésére gondolván, és nem elfeledve ezeket, szeretettel és tisztelettel gondolva Rá. Szeitl Mihály - és felesége 1971 IV. b

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.