Dóka Istvánné levele Szabó Katalinnak

«« Vissza ««

Vendégkönyvi bejegyzés: 2011-05-23 16:27

Szabó Katalin 1971 IV. b osztály

 

Tisztelt szerkesztőség, kedves Bagisok, régi tanáraim és osztálytársaim!

2011. május 21-én tartottuk a 40. érettségi találkozónkat, a soroksári Sramliban. Mi vagyunk az 1971-ben végzett IV. B osztály!
Kedves osztályfőnöknőnk, Gockler Lajosné, Piroska néni is jelen volt, nagy örömünkre.
A szervezést Hegedűs (Lippai) Mariann bonyolította, amit ezúton is köszönök neki.
14 osztálytárs jött el, íme a névsor:
Dubis Ferenc, Ézsiás Erzsébet, Gere Etelka, Gombor Irén, dr György Balázs, Kovács Katalin, Kun Lajos, Lippai Mariann, Nagy Katalin, Nagy Mihály, Papp Zoltán, Rákos Tibor, Szabó Katalin és Vertetics Éva !
Sajnos vannak, akik már eltávoztak közülünk. Nyugodjanak békében!

 

 

Feladás dátuma: 2011-05-23 17:26

 

Kedves Katalin!
A honlap szerkesztősége örömmel fogadta bejegyzésedet a vendégkönyvbe. Kedves Osztályfőnökötök, Piroska néni már jelezte a találkozó eseményét, és fotókat is kaptunk tőle. Az erről szóló oldal megtekinthető a következő link megnyitásával, vagy közvetlenül a honlapon az osztálytalálkozók menüpont alatt a megfelelő dátum és osztályjelzésnél.
Köszönjük a névsort, ami még nem volt pontosan ismert számunkra. Amennyiben a csoportképet megtekinted, annak sorrendjében jó lenne véglegesíteni az ott megjelentek névsorát.   2011. 05. 21. 1971 IV. b osztály 40 év után
Várom válaszleveled.
Megjegyzés: Úgy emlékszem egyszer már találkoztunk mi ketten egy közösségi oldalon. Volt is néhány szóváltásunk, de azután abbamaradt. Most örömmel ismertelek fel, remélem, nem tévedek.
Szeretettel küldöm üdvözletem: Dóka Istvánné Rácz Mária 1966 IV. e osztály volt diákja
U.i.: Válaszleveled után levélváltásunk felkerül a honlap Adatgyűjtés levelei  soraiba. Ha van kedved, írhatsz magadról az iskolai időszakból, vagy azutáni évekről.

 

  

Feladás dátuma: 2011-05-24 6:41
 
Kedves Marika!  
Küldöm a fotót, az 1971-ben végzett IV.B osztály 40.érettségi  találkozójáról , a névsorral. 
Álló sor: Gombor Irén, Nagy Katalin, Ézsiás Erzsébet, Dr. Gockler Lajosné Piroska néni, az osztályfőnök, Vertetics Éva, Kovács Katalin, Lippai Mária, Gere Etelka, Szabó Katalin 
Ülő sor: Nagy Mihály, Kun Lajos, Papp Zoltán, Dubis Ferenc.
(Jobb szélen Vertetics Éva férje, ő nem osztálytárs) 
Akik ott voltak még, de lemaradtak a képről, mert később jöttek: dr. György Balázs és Rákos Tibor 
Igen, jól emlékszel,mi már találkoztunk"virtuálisan" !   
Üdvözlettel szép napot kívánva:  Szabó Katalin
 
 
 

Feladás dátuma: 2011-05-24  6:56

 

Kedves Katalin!
Köszönöm a gyors választ és a névsort. Még a mai napon be fogom jegyezni, ha nem délelőtt, akkor estére felkerül. Az iwiw-ről tegnap Tőled is levettem talán 3 képet, amit ma este szintén oda beillesztenék -  engedelmeddel.
Búcsúzom. Üdv.: Marika
U.i.: Elnézést, hogy megkérdem, sajnálattal olvastam az Adatlapodon, hogy özvegy vagy. Fogadd részvétem. Ha szeretnél róla írni, ezt is elküldheted nekem, akár a honlapra való beillesztés céljából is, Magadról, és néhány korábbi fotóddal, ami bemutat Téged.

 

 

Feladás dátuma: 2011-05-24 13:30

Kedves Marika! 

Igen, korábban kimaradtak néhányan! Az elhunytak közül - akik végig velünk jártak: Kovács Péter, Bozóky Zsuzsa és Stern Tibor. A linket láttam, már másnap felkerült. Éppen ezért írtam a Vendégkönyvbe, hogy pontosítsam a találkozói létszámot, mivel ott csak 13 fő volt olvasható. Magamról egyelőre nem írnék, 2 hete temettem a férjemet, 24 évig éltünk együtt. Majd ha megnyugszom kissé, pótolom. Üdv: Szabó Katalin

 
 

Feladás dátuma: 2011-05-24 17:05 

Katikám!
Elnézést kérek, nem tudhattam, mikor történt., talán korábbi időre gondoltam. Bocsánat, remélem nem bántottam meg a lelkedet. Ez bizony még nagyon közeli fájdalom. Kívánom, hogy vigasztalódj emlékével. Az elmúlt években én is néhány családtagomat elveszítettem. Én is úgy éreztem, hogy az emlékek életben tartása tud vigasztalni.
A vendégkönyvi bejegyzésedhez visszatérve, még egyszer köszönöm. Pontosan ma kértem skyp beszélgetést Piroska nénivel, hogy pontosítsuk a dolgokat. Tehát nagyon jól jött a te bejegyzésed is. Ma vagy holnap pótolom az adatokat.
Puszi: Marika

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.