2020. 03. 22. 1964 IV. b osztály 56 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1964 IV. b

1964 IV. b osztály - osztálytalálkozó előzetes

Zsámbokiné Gáspár Magdolna a várható ezévi osztálytalálkozó előzeteseként a szokásos éves kirándulásának

eseményéről tájékoztatta osztálytársait, bemutatva legújabb utikalandját. Az internetes közösségi oldalon tett fel képeket kedves társainak. Ezt az új élményét, melyet szerkesztőségünk is megtekintett, itt, a honlap ezen oldalán  megörökítjük. 

 

Zsámbokiné Gáspár Magdolna

Drága Barátaim!

Remélem jól vagytok! Április végére három hetes kínai utat szerveztem, sajnos le kellett mondanom. De a vándor génem nem hagyott nyugodni, helyette egy olyan helyet kerestem ahova a "Gonosz Virus" nem jutott el, megtaláltam Madeirát.

Két hetes utamból egy hét csodálatos volt látnivalóban és jó időben sem volt hiány. Második hét elején jöttek a hírek a szigetet hamarosan bezárják, minden külföldit hazaküldenek, mert megjelent a gonosz első áldozata..Lemondták a hazafelé úti repülőjáratot. Kerestünk másik megoldást Münchenen keresztül, azt is lemondták. Utazási irodákat bezárták közösségi megmozdulásokat betiltották, és már az utcára is féltünk kimenni, sajnos így telt a hét.

Úgy indultunk neki a hazafelé útnak, hogy Funshal -Lisszabon - München-ig eljutunk, de utána mi lesz, senki nem tudta megmondani. Ekkor jött a kellemes befejezés. Egy félig magyar "angyalka" a Lufthansánál.. Másnapra kaptunk repjegyet Budapestre. Az éjszakát a reptéri Hiltonban töltöttük fejedelmi körülmények között. Kaptunk vacsit, reggelit.. másnap kényelmesen hazaértünk. Minden jó, ha jó a vége!

MOST ÖNKÉNTES KARANTÉNBEN VAGYOK, gondolván családom és embertársaim egészségére.
Kérlek Benneteket, csatlakozzatok az önkéntes karanténhez, amennyiben tehetitek! Még sokáig szertnék veletek találkozni, beszélgetni szórakozni élvezni az életet!
Ha unatkoznátok otthon, írjatok, hívjatok! Csináljunk ONLINE bulit, használjuk ki, hogy már ilyenre is van lehetőség!
Néhány képet mellékelek az utamról, a kb.10.000 ből ami ott készült, Most kezdem a selejtezést és a feldolgozást. Ha összeáll, albumba teszem, filmet készitek belőle, és megosztom majd Veletek ezzel is tellik az idő.
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA és MÁSOKRA!

 

Az oldalhoz 21 hozzászólás érkezett
Judit Bertényi
Hát nem tudsz a fenekeden megmaradni! Jó hogy itthon vagy! Vigyázz magadra, tartsd be amit kell! Én 10. napja vagyok kis ráhatással önkéntes házifogságban. Nagyon unom, s nem tesz jót a térdeimnek sem.
Az idei tali biztos elmarad. Puszillak, várom a képeket, filmet én is. 

Szabó Zsuzsi

Magdikám! Hát minden elismerésem a Tiéd, hogy el mertél indulni, én lemondtam az útjaimat, mert nagyon be vagyok ijedve. Kemény az egyedüllét itthon, hát nálam jön a depi meg a szorongás stb. Látva ezeket a gyönyörű fotókat megdobbant a szívem, hogy de jó is lenne útra kelni. Remélem még lesz rá lehetőségem egyszer, ha véget ér ez a "háborús" állapot. Minden jót kívánok és kérlek rakj még fel fotókat, hogy legyen mit csodálgatni, a falak közé zárva.

Sok puszit küldök Szabó Zsuzsi ( Cuki)

Nagy Ibolya Sné 

Kedves Magdi! Kisérted a sorsot, remélem jól végződik ez a kalandos utazás is, egészséges maradsz, aztán útra kelhetsz újra és újra!

Izabella Kosztovics

Mi áprilisban utaztunk volna Madeirára. Látva a képeidet még jobban sajnálom, hogy nem tudunk elutazni. De nem adjuk fel, előbb utóbb eljutunk.

 

Magdika fotóiból néhányat kiválasztottunk a honlap részére, a többit az osztály tagjai az interneten láthatják.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezárult a kör - a vírus járvány megállásra készteti az embereket. 2020 január-március

 

Köszönjük Magdika rövid beszámolóját. 

A következő találkozóig puszilunk mindenkit! 

Dókáné Marika 

 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.