2019. 10. 11. 1971 IV. c osztály 48 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1971 IV. c

Az 1971-ben végzett IV. c osztály szervezésében

Időpontja: 2019. október 11.

Helye: Pesterzsébet, Csili étterem

Főszervező: Hosszú Jánosné Dombi Erzsébet

 

Kedves Mária!
Nagy örömmel tudatom a honlap szerkesztőivel, hogy hosszú idő után ismét találkozókat szervezünk volt osztálytársaimmal. 1971-ben érettségiztünk Kónya Marika osztályában (IV. C), mint első vegyes csoport. Anno megbeszéltük, hogy minden év szeptember első péntekén találkozunk a Nagykörúton a Pálma cukiban. Időközben a cuki is bezárt, az osztály is szétszéledt a nagyvilágban, elszakadtunk egymástól. Hála az internetnek, 3 évvel ezelőtt 5 fővel felújítottuk a fogadalmunkat és megszerveztük az "újkori" első találkozót, amit a következő évben és idén is megtartottunk, tavaly már 8 fővel, idén ismét gyarapodva, már kilencen ültünk az asztal körül.

Első találkozó 2017-ben egyik társunk Szigethalmi otthonában a Duna partján volt, tavaly, 2018-ban Szigetszentmiklóson egy csodás kerthelységben, idén pedig, 2019-ben Pesterzsébeten - volt iskolán közelében - a Csili étteremben gyűltünk össze. Nagyon vidám hangulatban emlékeztünk a közel 50 évvel ezelőtti apró csínytevéseinkre, osztálykirándulásokra. Sajnos néhányan már korán eltávoztak közülünk, rájuk is emlékeztünk. Mégis legnagyobb bánatunk, hogy szeretett osztályfőnökünkről semmilyen hírünk, kontaktunk nincs. Hallottunk olyat hogy Ő is eltávozott már, de szeretnénk hinni, hogy nem valós a hír. Ha esetleg Önöknek van információjuk Marikáról, azt nagyon megköszönném.

2 év múlva 2021-ben lenne, az 50. évfordulónk addig szeretnénk elérni és felvenni a kapcsolatot azokkal, akik kikerültek a látókörünkből.
Üdvözlettel: Hosszú Jánosné Dombi Erzsébet 1967-1971 IV.C-ből
 

*    *    *    *    *
 

 

 

1. kép

Dombi Erzsébet, Nyerges László, Sipos Imre, Taligás Antal, Palotás Béla. Surányi Dénes,

Geyer Árpád, Ágoston Ágnes, Mednyánszky László

 

 

2. kép

 

 

 

3. kép

 

 

4. kép

 

 

5. kép

 

 

6. kép

 

 

7. kép

 

 

8. kép

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.