2016. 05. 26. 1964 IV. b osztály 52 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1964 IV. b
Osztálytalálkozó képgaléria: 
2016. 05. 26. 1964 IV. b osztály 52 év után

Az 1964-ben végzett IV. b osztály szervezésében

Időpontja: 2016. május 26.

Helye: Osztálytársunk, Szalóky Mária otthona

Főszervező: Zsámbókiné Gáspár Magdolna

 

A beszámolót a főszervező, Gáspár Magdolna küldte.

Drága Marika!

Egy újabb BÖTYE találkozóról számolhatok be.

Sajnos, csak 11-es létszámmal, de annál nagyobb örömmel vettünk részt Szalóky Marikánál tartott "70 évesek vagyunk, vagy leszünk ebben az évben!" nevezetes eseményt. Erre az alkalomra Laurencz Katitól - nagyon kedves verseket, valamint egy " 70-es" aranyszinű medált kaptunk. Szalóky Marika a csodálatos vendéglátáson kivül levendulával diszitett emlék jegyzet tömböt ajándékozott. Kocsán Marika különböző mandala jelentéssel, hűtőmágnessel lepte meg a társaságot.
Ezen kivül körbejárt egy "Happy Birthday" feliratú papírtálca melynek hátulját mindenki aláirta emlékképpen.

Nagyon sok finomság mellett két tortát is kaptunk, és pezsgővel koccintottunk arra, hogy még sokáig ünnepelhessünk együtt egészségben, szeretetben. A mellékelt linken lévő képekből kitűnik, hogy most is remekül éreztük magunkat együtt..
Kár, hogy többen vannak olyanok, akiket hiába hívunk nem jönnek, pedig csak egyszer kellene belekostólni, és legközelebb már hinyoznánk, abban biztos vagyok.

Küldöm a PICASA-ra feltett képeket, és abból válogathatsz, ha leszel olyan kedves és feldolgozod, felteszed az eseményről készülteket. Sok szeretettel ölellek és jó egészséget kívánok: Zsámbokiné Gáspár Magdi

 

Drága Magdika!
Szokásotokhoz híven ez alkalomból is nagyon kedves, vidám és szeretetteljes összejövetelt sikerült megörökíteni a résztvevő osztálytársaknak, miközben - látom a videón - a távol-maradottakra is gondoltatok. A képek és a videók is nagyon szép emlék a találkozóról és nem utolsó sorban egy szép kerek születésnapi megemlékezésről. Gratulálok Nektek, s szeretettel küldöm üdvözletem. Igyekszem az oldalt mihamarabb elkészíteni, hogy a honlapon is láthassátok Magatokat. Köszönöm a tájékoztatást, s azt, hogy a képek bemutatásával engem is bevontatok a találkozó örömteli perceibe. Puszi: Marika

 

Sok szeretettel ölellek gondolatban, minden jót, jó egészséget kívánok a magam, mint Tyúkanyó és a Csibéim nevében is.
Igy neveztek el a drága osztálytársaim, ezért ők lettek a csibék, sőt van egy tiszteletbeli kakasunk is, ő Czuk Margó, férje, aki jó szivvel viseltetik a BÖTYE kasunk iránt, ő így lett a kasban a kakas.. Ilyen, humoros hangulatban, egymásnak örülve szoktunk együtt lenni, remélem sokáig. Ami rajtam múlik összetartom a "KAS"-t, mivel bárki is legyen a meghívó, a szervezés az enyém!!

PUSSZ
Gáspár Magdi

Kedves Lányok!

A képgaléria feltöltése megtörtént. Tekintsétek meg a nagyítható képeket.

 

  

Dobray Judit, Hollósi Gizella, Molnár Erzsébet, Balogh Éva

Szalóky Mária, Kocsán Mária, Czuk Margit, Gáspár Magdolna és Bimbó Márta

 

 Az oldal felhelyezésre került 2016. június 6-án. 

Köszönjük az összejövetelről küldött beszámolót és fotókat!

Mielőtt az oldlt zárnánk, Gáspár Magditól ismét érkezett egy levél

szerkesztőségünkhöz, a következő tartalommal: (2016. 06.30.)

Még egy fontos dolog kapcsolódik az eseményhez. Soltész Magdolna osztálytársunk 2010-ben még velünk volt, de már a következő évi találkozónkra nem tudodtt jönni, sajnos lebénult és azóta rehabilitációs kórházban, idősek otthonában  próbálnak javítani az állapotán. Teljes rehabilitációra nincs lehetőség, de az évek során sokat javult..

Eddig is látogattuk, sajnos nem sűrűn, de most a BÖTYE buli után egy héten belül 4-en is meglátogattuk. Elvittük Neki is a találkozón mindenkinek kiosztott ajándékokat is, melynek, nagyon örült, megkönnyezte. Elhatároztuk, hogy minden évben többször is, felváltva látogatni fogjuk. Remélem, ez meg is valósul, én mindenképpen menni fogok.

Néhány fotó a látogatásról:

 

                     

 

                       

 

 

  

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.