2013. 09. 28. 1964 IV. b osztály 49 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1964 IV. b
Osztálytalálkozó képgaléria: 
2013. 09. 28. 1964 IV. b osztály 49 év után

Az 1964-ben végzett IV. b osztály szervezésében

Időpontja: 2013. szeptember 28.

Helye: Nagy Zsuzsa otthonában

Főszervező: Zsámbokiné Gáspár Magdolna

 

Zsámbokiné Gáspár Magda – előző évi ígéretéhez híven – ez évben is megküldte az osztálytalálkozójukról szóló tájékoztatót, melyet szerkesztőségünk örömmel fogadott. Ő készítette el az összejövetelről a beszámolót is.

 

Drága Marika! 

Örömmel tudatom, hogy az idén is - 2013. szeptember 28-án - összejöttünk újból, ezúttal Nagy Zsuzsa osztálytársunknál, Gyálon.

Tizenegyen voltunk. Mellékelten küldök néhány képet a találkozóról. 

A megjelentek név szerint: Balogh Éva, Bimbó Márta, Gáspár Magdolna, Hollósi Gizella, Jancsó Györgyi, Kocsán Mária, Laurencz Katalin, Molnár Erzsébet, Nagy Zsuzsanna, Nádori Éva (Kanadában él, most tudott eljönni először.) Szalóky Mária (Ő is először tisztelte meg társaságunkat, habár többször hívtuk.)

 

 

 

Házigazdánk Nagy Zsuzsa saját költségén, férje segítségével vendégelte meg a társaságot ízletes, finom ebéddel, italokkal és süteménnyel. Mint mindig, most is kellemes hangulatban örültünk egymásnak.

Kezdettől fogva elmeséljük az elmúlt évek alatt hogyan alakult az életünk, így a két új résztvevőnk is most videóra mondta élete történetét. Már hagyomány, hogy a találkozón készült képes videós összeállításból minden tagnak, a kezdetektől DVD-t ajándékozok, így nem maradt ki teljesen az sem, aki nem tudott ott lenni.

 

Jövőre, 2014-ben lesz 50 éve, hogy leérettségiztünk. Ezen a találkozón felvetettük, hogy kétnapos kirándulással kellene emlékezetessé tenni ezt a kerek évfordulót, valahol a Pestmegyében, vagy nem túl mesze, és nyugdíjas árakon. Az ötlet tetszett a résztvevőknek és többekkel beszéltünk a távollevők közül is, ők is támogatják. Szóval hamarosan kezdjük a szervezést, mert erre több idő kell. 2014. május vége - június elejére tervezzük.

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.