2012. 06. 02. 1964 IV. b osztály 48 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1964 IV. b
Osztálytalálkozó képgaléria: 
2012. 06. 02. 1964 IV. b osztály 48 év után

Az 1964-ben végzett IV. b osztály szervezésében

Időpontja: 2012. június 02.

Helye: Zsámbokiné Gáspár Magdolna otthonában

Főszervező:  Zsámbokiné Gáspár Magdolna

 

Az osztálytalálkozó főszervezője, Magdika ismét levelet írt szerkesztőségünknek, melyet nagy örömmel fogadtunk.

 

 

Drága Marikám!  

Megint adunk munkát Neked, hogy tedd közzé a jó hírt, újból sikerült összejönnünk, igaz most csak 11-en. Tavaly abban egyeztünk meg, hogy minden évben találkozunk ezután tavasszal vagy nyár elején. Így én feltettem a kérdést úgy április közepén hogy:

 - akarunk-e találkozni,

 - kinél tudunk összejönni

 - május 26 vagy június 02 lenne a megfelelőbb, ha akarunk találkozni.

 

Elsőnek Nagy Zsuzsi jelentkezett, neki mindkettő dátum jó és náluk, Gyálon szívesen látná a társaságot. Majd a válaszok alapján a június 02-a felelt meg a többségnek. Más helyszínt senki sem ajánlott. Így abban maradtunk, hogy akkor Gyál és június 2-a, amikor is kaptam egy levelet Nagy Zsuzsitól, hogy férje szülinapi meglepetésként befizette őket egy horvátországi útra, amelybe beleesik a június 2-a. így új helyszín nem lévén magam jelentkeztem az összejövetel megtartására.

 

Sikerült még 3 olyan osztálytársat is megtalálni, akik korábban még nem voltak, és meg is ígérték, hogy eljönnek. Elérkezett a nap, 17 főre számítván, sok finomsággal vártam jövetelüket.

 

 

17-ből 3 lemondta a részvételt. Az egyik Laurentz Kati, mert szegénynek meghalt a régóta súlyos betegen fekvő férje. A második Hoffman Matild, aki egészségi állapota miatt nem tudott jönni, Németh Ágota pedig egyéb elfoglaltsága miatt maradt távol. Viszont még hárman nem jöttek és le sem mondták, ami nagyon elkeserített, mivel kettő közülük olyan volt, aki még egyáltalán nem volt velünk.
Ennek ellenére nagyon jól sikerült az összejövetel, a jelenlevők jól érezték magukat. Előre készülvén, letöltöttem az internetről régi nosztalgia számokat szöveggel, és karaokee-val szórakoztunk, valamint nosztalgia zenés videókat is hallgattunk, néztünk és időnként twist számokra táncoltunk is. Néztünk régi képeket az osztályról, amit beszkenneltem, feltettem lemezre, és a tv képernyőjén megjelenítve nosztalgiáztunk. Megpróbáltuk  feleleveníteni  történeteket az iskolaéletből, és elmesélni egy-egy témáról ki hogyan és mire emlékszik. Egyszóval jól eltelt a délután és az este is. 

Sajnos a háziasszonyi teendők miatt alig volt időm fényképezésre, videózásra, s mivel más nem  akarta vállalni, így csak néhány, nem túl jól sikerült felvételt tudok küldeni.

 

Névsor, azokról, akik eljöttek:                              és akik bánhatják, hogy nem jöttek el:

                                                                               

1   Balogh Éva                                                        Kaliszky Judit

2.  Bimbó Márta                                                      Magyar Viktória

3.  Czuk Margit                                                        Szalóky Mária

4.  Dobrai Judit

5.  Gáspár Magdolna

6.  Hollósi Gizella

7.  Jancsó Györgyi

8.  Kocsán Mária

9.  Orbán Márta

10. Répás Anna

11. Szövérffy Rozália

 

 2012. június 5.

 

Az osztály részéről immáron három alkalommal kaptunk beszámolót és fotókat találkozójukról. (24, 46, 47 év után.)

Gratulálunk Magdika szervező munkájához, s az osztályközösség - találkozón résztvevő - minden tagját szeretettel üdvözlöm a honlap szerkesztősége nevében.

Dókáné Marika

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.