2010. 10. 23. 1987 IV. c osztály 23 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1987 IV. c
Osztálytalálkozó képgaléria: 
2010. 10. 23. 1987 IV. c osztály 23 év után

Huszonhárom év után érettségi találkozó

Időpontja: 2010. október 23.
Helye: Trófea Grill Étterem XI. ker.
Főszervező:  Bakonyi László
 
 
Békefi Árpád 2009. december 6-án jelentkezett be a honlapra, vendégkönyvi bejegyzésével:
Nem tudom szavakba önteni, hogy fellelkesített az iskoláról készült honlap!”
A véletlen hozta úgy, hogy egy kollégámmal folytatott beszélgetés közben szóba került, hogy Ő hol is tanult, és persze, hogy a Bagiban. Ekkor került említésre ez a honlap, azonnal rá is kerestem, és meglepett, hogy milyen tartalmas, magas színvonalú. Csak gratulálni tudok hozzá és remélem, hogy még sokan csatlakoznak sok régi élménnyel, történettel, képpel bővül majd.”
 
Szerkesztőségünk itt ragadja meg az alkalmat, hogy megemlítsük, szeretettel várjuk az osztálytársak küldeményeit, hogy Árpád megfogalmazott óhaját minél többen valóra váltsák. Örömmel fogadnánk ballagási fotóikat, vagy bármely témában, diákévhez kapcsolódó emlékképeket.
 
Árpád bejelentkezése után alig egy évvel ismét levelet kapott Király Csaba:
„Tisztelt Tanár Úr!
Nos, úgy látszik érdemes volt a honlapon bejelentkeznem, hiszen lett egy vállalkozó szellemű osztálytárs, aki megszervezi a találkozót. A történet a következő: A levelemet Hamberger Zsolt elolvasta és e-mailen jelentkezett. Én visszahívtam, eldöntöttük, hogy jó lenne összejönni. Ő az IWIW-en körbekérdezte a volt osztálytársakat, és Bakonyi Laci vállalta a szervezést. Tehát osztálytalálkozó lesz! Szeretnénk, ha a Tanár úr is megtisztelne a jelenlétével.” Üdvözlettel: Békefi Árpád
 
A válaszlevél nem késett sokat:
„Kedves Árpi! Megtiszteltetés számomra meghívásotok. Természetesen ott leszek az osztálytalálkozótokon. Készítek egy új oldalt a fényképek számára. Sok sikert a szervezéshez: Csaba”
Közben szerkesztőségünk értesült arról is, hogy az osztályfőnök,  Dr. Gockler Lajosné Piroska néni is megkapta már a meghívást az  osztálytalálkozóra, saját osztályának összejövetelére.
 
Rövid 6 hetes előkészítés után került sor a 23 év utáni találkozóra.
Nagy örömmel találkoztak a meghívott tanárok és az 1987 IV. c osztály megjelent volt diákjai. A diákok nagy szeretettel köszöntötték osztályfőnöküket, aki meghatottan fogadta régvolt diákjaitól a köszöntőt és a szeretettel átnyújtott  virágcsokrot.
 

 
 
Az osztály közel fele tisztelte meg jelenlétével az osztálytalálkozót. Sajnos több tanulót nem sikerült elérni, illetve többen igazoltan voltak távol.
Dr. Gockler Lajosné osztályfőnök a tablókép alapján ismertette az öreg diákokkal volt tanáraikról tudott információit, az osztály érettségi vizsgája után eltelt időszakról. A "fiúk" is beszámoltak az elmúlt évek történéseiről, élményekről, az iskolaévek utáni eredményeikről, családjukról. A volt diákok emlékeztek Király Csaba gyakolati oktató aranymondásaira:
     1. Az első tíz percben mindent bele, aztán fokozd az iramot! 
     2. Gyenge kezdés után erősen visszaestél!
     3. Már ötödször magyarázom el neked ..., még mindig nem érted? Pedig én már kezdem érteni!
     4. Aki nem kisérli meg a lehetetlent, az nem éri el a lehetségest!
 
A találkozó vidám hangulatban telt. Az erről tanúskodó fotók a képgalériában láthatók.
Végezetül Király Csaba gyakorlati oktató is beszélt az eltelt 23 év eseményeiről, valamint ismertette a Bagis honlappal kapcsolatos tudnivalókat, a  weblap keletkezésétől a jelenlegi formáig.
 

Az oldal összeállításra került 2010. október 26-án

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.