Dóka Istvánné levele Cséfalvay Szilviának

«« Vissza ««

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné
Címzett: Cséfalvay Szilvia
Feladás dátuma: 2009. október 30. 21:27
 
Kedves Szilvia!
Dóka Istvánné vagyok, régi bagis diák, a bagiszki.hu honlap szerkesztőségében dolgozom. Király Csaba, a weblap ötletgazdája adta meg nekem az Ön címét, hogy feltehessem kérdéseimet.
A honlapon szerepel az 1996 IV. c osztály névsora, az Ön neve, mint a névsor megküldője, de nem látok érettségi tablót. Szeretném megkérni, hogy a hiányzó fotót - a honlap beazonosító dokumentumainak bővítése céljából - szíveskedjék megküldeni scennelt formában, erre az e-mail címre.
Amennyiben ideje és kedve van, egyéb írásos anyagot és fotókat is szívesen fogadunk a középiskolás emlékeiből, s a jelen időszakból is, mint ami az Akkor és most_Régen és ma menüpont alatt látható bemutatkozó oldalakhoz felhelyezhető, vagy bármely más témához beépíthető.

Várom levelét.
Üdvözlettel: Dókáné Marika 1966 IV. e osztály volt diákja

 

 

 

Üzenet küldője: Dóka Istvánné [Rácz Mária]
Címzett(ek): Cséfalvay Szilvia [Csészi]
Feladás dátuma: 2009. december 1., 17:25
 
Kedves Szilvia!
2009. október 30-án küldtem Önnek egy levelet "cseszi2" e-mail címre. Sajnos nem kaptam még választ. Abban a levelemben már bemutatkoztam Önnek. Nem szeretnék tolakodni, de a bagiszi.hu honlap szerkesztősége örömmel fogadná, ha írna pár sort magáról.

Itt az Adatlapon, a "Magamról" bejegyzési helyen a következőt olvastam:

Kérdezz és mesélek...

Hát én most kérdeznék, s várom az Ön kedves válaszát. Bizonyára van sok szép emléke a középiskolás évekből is, amit megoszthatna másokkal, mindnyájunk örömére. Az osztály érettségi tablója is nagy élmény lenne, ha ott mosolyoghatna a többiekkel együtt.
Várom válaszát: Dóka Istvánné sz. Rácz Mária 66.e
 

 Szerkesztői kiegészítés!

 A szerkesztőség az iwiw-en találkozott Szilvia fényképeivel. A válaszleveléhez előkészítettük az egyik fotót.
 Várjuk küldememényeit!
 
 
 
 

 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.