1985. 06. 10. 1965 IV. a osztály 20 év után

«« Vissza ««

Osztálynévsor: 
1965 IV. a

Húsz év után érettségi találkozó

Az 1965-ben végzett IV. a osztály szervezésében
Időpontja: 1985.
Helyszíne: Egy budai Cukrászda
Főszervezője: Alföldi Sarolta

 
A találkozóra szinte valamennyien összejöttünk.
Fotókat nézegettünk, elmeséltük egymásnak az iskola után velünk történt eseményeket, rácsodálkoztunk arra, hogy elteltek az évek.
 
 
Drága jó osztályfőnökünk, Baby néni is ott volt, nagy örömmel fogadtuk. Mostanában nem hallottam Róla hírt.
 
Emlékeztünk az együtt töltött négy évre, az osztálykirándulásokra, az építőtáborra, melyeknek élményét ma is őrzi néhány fotó.
Örültünk, hogy találkoztunk, de az adott helyszínen - úgy éreztem - nem tudtunk olyan kötetlenül beszélgetni, mint ahogyan diákkorunkban. Lehet, hogy talán mi is változtunk. A kohéziós erő, - ami régen összetartott bennünket – mintha gyengült volna. 
 
Szerettük volna a kapcsolatot fenntartani, ezért ott mindenki leírta a címét egy lapra. Ezt fénymásoltuk mindenki számára, bár a tablónkon ott van mindenki neve, címe, (igaz, kicsit halványan) de ez azóta változhatott. Az új lista lehet, hogy többeknek megvan már, de még hiányozhat néhányunknak.
 
 
Az összejövetelről fotót sajnos nem tudok bemutatni, de ha valamelyik osztálytársam készített fényképet, remélhetőleg elküldi, s talán lesz még újabb osztálytalálkozónk is. Ma már nyugdíjas korúak vagyunk valamennyien.
 
 
 A gondolatokat írásba foglalta: Nádasné Pribék Rozália 2009-08-07 
 

 

«« Vissza ««Észrevételeket és javaslatokat a dokaistvanne@gmail.com e-mail címre várjuk.